رادیو آلمان: یک عضو هیات رییسه مجلس با اشاره به "قانونگریزی و استبداد فردی" احمدینژاد، از میتینگ تبلیغاتی "حلقه انحرافی" در پایان فروردین خبر میدهد. سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی هم به تبعات "پرخاشگری سیاسی" وی پرداخته است.
روزنامه جمهوری اسلامی در نخستین شماره خود در سال ۱۳۹۲ سرمقالهای در انتقاد از سیاستهای دولت دهم نوشته است. در این سرمقاله آمده که کشور در سالهای اخیر از اختلاف، پرخاشگری و بداخلاقیهای سیاسی در سطوح بالای مدیریتی زیانهای فراوان دیده است.
جواد جهانگیرزاده، نماینده ارومیه و عضو هیات رییسه مجلس نیز در گفتوگو با خبرگزاری "مهر" از "استبداد فردی، ایستادگی در برابر قانون، وابستگی به جریانهای سیاسی خاص و وعدههای متحقق نشدهی محمود احمدینژاد" انتقاد کرده است.
آیتالله خامنهای در سخنرانی نوروزی خود در مشهد گفته بود «رییس جمهور آتی باید محاسن رییس جمهور قبلی را داشته و از معایب آن دور باشد.» جهانگیرزاده با ملاک قرار دادن این سخن، تاکید کرده که رییس جمهور بعدی باید فارغ از این معایب و به دور از وابستگی به هرگونه جریان سیاسی، قبیلهای و فرقهای باشد و از قانون و رهبری تبعیت کند.
در سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی نیز آمده که جامعه ایران در سالهای اخیر از آثار مخرب "بداخلاقیهای سیاسی" در زمینههای اقتصادی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی آسیب دید و وجهه بینالمللی جمهوری اسلامی هم از این ناحیه صدمه خورد.
این یادداشت افزوده که در سیاست خارجی باید منافع ملی و مصالح کشور و ملت همواره در اولویت باشند اما تامین آنها را نباید از طریق پرخاشگری دنبال کرد. به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، سیاست خارجی ایران با تغییر ناگهانی شیوه صحیح مدیریت دولت، اعلام خصومت با این و آن، ادعاهای عجیب و غریب و دست نیافتنی مانند مدیریت جهانی، به وادی خطرناکی کشیده شده است.
جواد جهانگیرزاده، نماینده مردم ارومیه، انتقادهای خود را بیشتر متوجه سیاست داخلی احمدینژاد کرده است. وی "محاصره رییس جمهور توسط حلقه انحرافی" را موجب شکل گرفتن "جریان فتنه" در دولت و از نقاط ضعف احمدینژاد دانسته است.
عضو هیات رییسه مجلس از وعدههای فراوان و متحقق نشده دولت نهم و دهم در استان آذربایجان غربی نیز گلایه کرده و گفته است: «احمدینژاد در این استان وعدههایی داد که برای تحققآنها نیاز به طی شدن ۸ تا ۹ دوره ریاست جمهوری است.»
جهانگیرزاده یادآور شده که رابطه احمدینژاد با مراجع و علما، به دلیل "مصافحه" و نامه احمدینژاد در مراسم چاوز قطع شده است. او ارائه آمارهای غیرواقعی در مسائلی چون بیکاری از سوی احمدینژاد را نیز نکوهش کرده است: «متاسفانه رییس جمهور به جای بیان واقعی مشکلات و حل آنها مثل بیکاری و افزایش نرخها با دادن آمارهایی که با واقعیت اجتماعی منافات داشت، صداقت لازم را زیر سوال برد.»
سرمقاله روزنامه جمهوری اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در خرداد ماه، این انتخابات را مقطع مهمی برای تلاش در جهت راه صحیح دانسته و افزوده است: «اینک هیچکس، چه حامیان دولت کنونی، چه مخالفان آن تردیدی ندارند که این دولت آنگونه که توصیف شده بود و خود را توصیف کرده بود، نبوده و نیست.»
در ادامه این یادداشت آمده که کشور اکنون به یک دولت طراز آرمانهای انقلاب نیاز دارد و انتخاباتی که بتواند چنین دولتی را سرکار بیاورد، به یک انتخابات همراه با اخلاق سیاسی سالم نیازمند است که اگر چنین شود، گشایش هم در راه خواهد بود.
جواد جهانگیرزاده، عضو هیات رییسه مجلس، در ادامه گفتگو با "مهر" از میتینگ انتخاباتی "حلقه انحرافی" خبر داده که گفته میشود در روزهای پایانی در یکی از ورزشگاههای بزرگ تهران برگزار خواهد شد تا "وعده دروغین بهار را به جای بهار زلال و واقعی انقلاب" عرضه کند.
جهانگیرزاده تصریح کرده که مجلس رفتار محمود احمدینژاد را مطمئنا رصد میکند. او پیشبینی کرده که مجلس در صورت بروز رفتاری بر خلاف قانون از سوی احمدینژاد، وارد عمل شود و از ابزار قانونی استفاده کند.
احمدینژاد در نخستین جلسه هیات دولت در سال ۹۲ گفت: «تلاش همه ما در راستای برگزاری انتخاباتی پرشکوه و حداکثری است و باید رکوردی زده شود. ما همه به دنبال بسترسازی این اتفاق بزرگ هستیم.»
گفته میشود که هدف اصلی احمدینژاد، تداوم ریاست جمهوری خود مطابق مدل پوتین- مدودف است. تنها راه تحقق این هدف، به ریاست جمهوری رساندن مشایی و یا یکی دیگر از نزدیکان احمدینژاد است. وی از ماهها پیش تبلیغ برای اسفندیار رحیم مشایی را آغاز کرده و تعبیر بهار و بهاری را در مورد او به کار میبرد.
چهارشنبه، 14 فروردین ماه 1392 برابر با 2013-04-03 ساعت 16:042004- 2024 IranPressNews.com -