دیگربان: مرتضی محمدیان٬ مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر اعلام کرد این سازمان «ملاکش نسبت به امامزادهها شجرهنامه نیست و آنچه مردم به آنها اعتقاد دارند و کراماتی از آنها دیدهاند را مورد تایید و بازسازی قرار میدهد.»
به گزارش روابط عمومی اوقاف و امور خیریه استان بوشهر٬ آقای محمدیان این مطلب را روز یکشنبه (۱۱ فروردین) در یک نشست مطبوعاتی اعلام کرده است.
وی در عین حال افزوده است: «نباید هر کسی که سید است، وقتی فوت کرد برای آن امامزاده احداث کرد بلکه باید با هماهنگی کارشناسان اوقاف تمامی مراحل انجام کار آن صورت بگیرد.»
این برای نخستینبار است که یک مقام سازمان اوقاف چنین اظهاراتی درباره ماهیت برخی امامزادهها در ایران بیان میکند.
اول امرداد ماه سال ۱۳۹۰ سایت محافظهکار «سیاستنامه» در گزارشی اعلام کرده بود در ۳۰ سال گذشته به طور میانگین ۳۰۰ «امامزاده» در سال به امامزادههای کشور افزوده شده است.
این سایت با ابراز نگرانی از افزایش «امامزادههای دروغین» در ایران نوشته بود: «تعداد امامزادها در اوایل انقلاب ۱۵۰۰ تن بوده که متاسفانه به ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن افزایش یافته است.»
«امامزادهها» و «بقاع متبرکه» یکی از مهمترین منابع درآمد سازمان اوقاف محسوب میشوند که گردش مالی این اماکن مذهبی روشن نیست.
گروهی از نمایندگان تلاشها برای اطلاع از گردش مالی هشت هزار امامزاده را در مجلس آغاز کردهاند٬ اما تاکنون تلاش آنها به نتیجهای نرسیده است.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان بوشهر در این زمینه نیز در نشست خبری خود با خبرنگاران گفته اجازه ندارد درآمد امامزادهها و بقاع متبرکه این استان را اعلام کند.
۱۴ آبان ماه سال گذشته ناصر مکارم شیرازی با هشدار نسبت به گسترش «امامزاده سازی»ها٬ خواستار برخورد مقامهای مسئول با «نااهلانی» شد که از احساسات مردم سوءاستفاده میکنند.
محمود احمدینژاد سال ۱۳۹۰ تلاشهای گستردهای برای خارج کردن اداره اموال وقفی از زیرنظر این سازمان تحت نظر علی خامنهای آغاز کرد که در نهایت موفق به این کار نشد.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه به طور مستقیم از سوی علی خامنهای منصوب میشود.
چهارشنبه، 14 فروردین ماه 1392 برابر با 2013-04-03 ساعت 10:042004- 2024 IranPressNews.com -