دیگربان: روزنامه «رسالت» نوشته است اصلاحطلبان تا وقتی خود را از «پلشتی فتنه مبرا» نکنند٬ «ویزای» ورود به عرصه رقابتهای سیاسی را ندارند و یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شاید برای آنها «آخرین سنگر» باشد.
روزنامه «رسالت» این مطالب را در سرمقاله روز سهشنبه (۱۵ اسفندماه) خود با عنوان «برداشت خوشبینانه یا بدبینانه» عنوان کرده است.
این روزنامه از انتشار بخشی از جزئیات نامه اصلاحطلبان به رهبر جمهوری اسلامی و آنچه آن را «تاکید بر کاندیداتوری محمد خاتمی» نامیده٬ انتقاد کرده است.
محمدجواد حقشناس٬ نایب رییس جبهه اصلاحطلبان در روزهای گذشته از ارسال نامه درخواست جمعی از اصلاحطلبان برای دیدار با علی خامنهای خبر داده بود.
وی هدف از ارائه این درخواست را «بیان دغدغهها اصلاحطلبان نسبت به انتخابات سال آینده، فضای سیاسی کشور، رقابتهای انتخاباتی و حضور اصلاحطلبان در انتخابات آتی» اعلام کرده بود.
نویسنده یادداشت روزنامه رسالت نوشته است: «صلاحیت اصلاحطلبان برای نمایندگی یکی از اقطاب رقابتهای سیاسی آینده با افشای جزئیات این نامه دچار خدشه شده است.»
در این یادداشت آمده است: «برداشت بدبینانه از انتشار برخی از جزئیات نامه و طرح نام خاتمی، پیگیری پروژه انتخابات آزاد در الگوی مقراضی انحراف و فتنه از طریق تحت فشار قرار دادن نظام است که یا خاتمی علی رغم تمام سوابقش تایید صلاحیت میشود و یا اینکه انتخابات آزاد نیست.»
در ادامه این یادداشت این پرسشها مطرح شده است که «اصلاحطلبان چه تصوری از جایگاه خود در کشور دارند؟ آیا آنها خود را در جایگاهی میبینند از مرحله اعلام برائت و ابراز ندامت از همراهی با فتنه گران عبور کردهاند که به صراحت بر کاندیداتوری یکی از مردودین فتنه ۸۸ تاکید میکنند؟»
این روزنامه نتیجهگیری کرده است: «دکوپاژ یک فضای افراطی و ساختارشکنانه با نقشی که شایسته است اصلاحطلبان در انتخابات آینده بازی کنند اصلا جور در نمیآید.»
نویسنده یادداشت توضیح نداده است که قرار است اصلاحطلبان در انتخابات آینده چه «نقشی» را بازی کنند.
رسالت همچنین نوشته است: «انتظار این بود که در این دور از انتخابات که شاید برای اصلاح طلبان آخرین سنگر در افکار عمومی باشد و شکست در آن به معنای حذف طبیعی از فضای سیاسی ایران تلقی میشود، به جبران مافات اندکی عقلانیتر از گذشته عمل کنند و با پرهیز از افراطیگری در عرصه انتخابات ظاهر شوند.»
محمد خاتمی پیشتر در یک سخنرانی گفته بود باید مسائل انتخابات قبلی را در نظر داشت و بعد برای انتخابات ریاست جمهوری بعدی تصمیم گرفت.
علاوه بر میرحسین موسوی٬ مهدی کروبی و زهرا رهنورد که در حصر خانگی هستند٬ شمار زیادی از روزنامهنگاران و فعلان سیاسی نیز از زمان دور قبلی انتخابات ریاست جمهوری در زندان به سر میبرند.
سه شنبه، 15 اسفند ماه 1391 برابر با 2013-03-05 ساعت 16:032004- 2024 IranPressNews.com -