سایت کلمه: محسن قرائتی که تاکنون بارها نسبت به وضعیت بد نماز در کشور هشدار داده است، می گوید: وضع نماز، وضع اسف باری است. به عبارت دیگر وضع نماز در کشور بد است.
وی ادامه می دهد: گاهی وقتها دلمان را خوش میکنیم که مسجدِ دانشگاه در هنگام نماز پر میشود دو هزار نفر برای نماز به مسجد دانشگاه میآیند اما دانشگاه سی هزارنفر جمعیت دارد. یعنی ۲۸هزارنفر نماز فرادی نماز میخوانند؟ یا مثلا مسجد بازار پر میشود. خوب بازار ۵۰۰ هزارنفر جمعیت دارد. حالا پنج هزار نفر برای نماز به مسجد میآیند ۴۹۵ هزارنفر دیگر نماز فرادی میخوانند؟ در جاهایی که مردم در بن بست قرار میگیرند، مثلا فرض کنید، اتوبوس از نطنز به سمت تهران حرکت میکند. ده دقیقه مانده به ظهر میآید وغروب هم به تهران میرسد. اتوبوس که متوقف شود از مسافران این اتوبوس چند نفر نماز میخوانند؟
قرائتی که با ماهنامه خیمه گفت و گو می کرد می پرسد: دوسال پیش برای اولین بار با معاونت دانشجوییها یک گردهمایی داشتیم. در یک جمعیت چند صد نفری که همه معاون بودند سوال پرسیدم که در کدام یک از دانشگاهها در کنار قرآن تفسیر قرآن نیز هست؟ تفریبا ۵-۶ نفر دست بلند کردند. گفتم خوب تفسیر قرآن که نیست، در کدام دانشگاه نهج البلاغه هست؟ تعداد کمتری دست بلند کردند. گفتم خوب وقتی در دانشگاه قرآن ونهج البلاغه وجود ندارد پس معاونت دانشجویی پولها را کجا خرج میکنند؟
وی با تاکید بر اینکه مردم لجباز نیستند، اضافه کرد: به یک فردی گفتند فلانی چه کاره است؟ گفت قائم مقام است. گفتند پس آن فرد دیگر چه کاره است؟ گفتند جانشین. گفت مگر این دو با هم فرق دارد؟ گفت قائم مقام عربی است جانشین فارسی! مگر دین بینماز داریم یا مگر نماز بیدین داریم؟ این دو یکی است. اگر مردم ما یک مقداری توجیه شوند لجباز نیستند. یعنی جاهایی بوده است که یک مسجد خوب بوده، آب گرم بوده، قرائت قشنگ بوده همه آمده اند در حالی که قبلا نمیآمدند.
چهارشنبه، 9 اسفند ماه 1391 برابر با 2013-02-27 ساعت 09:022004- 2024 IranPressNews.com -