افزایش مدارس قرآنی به 500 هزار باب تا سال آینده

مدیر کل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش گفت: اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان برای توسعه مدارس قرآنی درنظر گرفته شده است و تا سال آینده تعداد مدارس قرآنی به 500 هزار می‌رسد.

محمد بنیادی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری تسنیم درباره فعالیت مدارس قرآنی اظهار داشت: 10 هزار مدرسه قرآنی در شیفت عصر و یک هزار و 322 مدرسه در شیفت صبح فعالیت می‌کنند که از تمام منابع، محتوا و نیروی انسانی که یک مدرسه نمونه نیاز دارد، بهره مند هستند.

وی افزود: مدارس قرآنی در طول 2 سال گذشته مشکلاتی داشتند که مرتفع شد و برخلاف برخی اظهار‌نظرات مبنی بر عملکرد ضعیف مدارس قرآنی، ارزیابی‌های صورت گرفته توسط مرکز سنجش وزارت آموزش و پرورش اثبات کرد این مدارس از استانداردهای بالایی برخوردارند.

مدیر کل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طبق پیش بینی‌ها مقرر بود تا 5 سال آینده به اهداف مدارس قرآنی دست یابیم، گفت: اما طی مدت 2 سال توانستیم به اهداف تعیین شده برسیم.

بنیادی ادامه داد: توسعه و ترویج انس با قرآن و تهیه منابع و متون متعدد در ارتباط با روانخوانی و تفسیر قرآن از جمله اهداف مورد نظری بود که در مدارس قرآنی به آنها دست یافتیم.

* چاپ 10 عنوان کتاب با تیراژ بالای یک میلیون ویژه مدارس قرآنی

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی با اشاره به اینکه 5 هزار مدرس قرآنی در این وزارتخانه جذب شده‌اند، عنوان کرد: 10 عنوان کتاب با تیراژ بیش از یک میلیون چاپ و در اختیار مدارس قرآنی قرار گرفته است.

وی ادامه داد:‌اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان برای توسعه مدارس قرآنی در نظر گرفته شده است که 34 میلیارد آن توسط شورای توسعه فعالیت‌های قرآنی اختصاص یافته است.

* فعالیت فوق برنامه 10 هزار مدرسه قرآنی در نوبت عصر برای عموم مردم

بنیادی بیان کرد: 10 هزار مدرسه قرآنی در شیفت بعدازظهر فعالیت می‌کنند که دانش آموزان، اهالی محل و عموم مردم می‌توانند از فعالیت‌های فوق برنامه این مدارس در شیفت عصر بهره‌مند شوند.

مدیر کل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مدارس قرآنی رسمی کشور همانند مدارس خاص یعنی سمپاد، شاهد و نمونه دولتی هستند، گفت: در مدارس قرآنی رسمی علاوه بر دروس عادی بخش‌هایی از قرآن به صورت ویژه به دانش آموزان آموزش داده می‌شود.

وی تصریح کرد: به جرئت می‌توانم بگویم که در سال‌ آینده تعداد مدارس خاص به مدارس قرآنی نمی‌رسند و تعداد مدارس قرآنی به 500 هزار باب افزایش می‌یابد.

مشاور وزیر آموزش و پرورش در امور قرآنی با اشاره به اینکه شیوه جذب دانش آموز ، معلم و نحوه چیدمان فضای مدارس قرآنی از سال آینده تغییر می‌کند،‌گفت: مدارس قرآنی در بازه تحصیلی 12 ساله دانش آموزی را طراحی می‌کند که پس از فارغ التحصیلی و حضور در اجتماع در هر شغلی که حضور یابد با قرآن مانوس باشد.

شنبه، 30 دی ماه 1391 برابر با 2013-01-19 ساعت 12:01
خبر بعدی : سونامی بی دینی و خداناباوری در میان جوانان ایران
خبر قبلی : منبع حکومتی: زورگیران تهرانی فردا اعدام می شوند


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -