باند احمدی نژاد: اسناد ارتباط باند موتلفه اسلامی با انگلیس

بر اساس اسناد منتشر شده از سوی وزارت خارجه انگلستان، اسدالله عسگراولادی حدود 18 ماه پس از ثبت شرکت HASSAS در لندن، در تاریخ 15 سپتامبر 1981 ( 24 شهریور 1360 ) مهمان ایان مکردی دبیر اول اقتصادی سفارت انگلیس در تهران بوده است. بر خلاف آنچه تصور می شود مذاکرات انجام شده به هیچ عنوان اقتصادی نیست ...

شبکه ایران (نزدیک به باند احمدی نژاد)- اسدالله عسگراولادی برادر کوچکتر حبیب الله عسگراولادی و از اعضای شورای مرکزی حزب موتلفه یکی از ثروتمندترین افراد ایران است. ماهنامه فوربس ده سال پیش ثروت او را بالغ بر 1200 میلیارد تومان برآورد کرده بود. ثروت 1200 میلیاردتومانی اسدالله عسگراولادی در شرایطی به دست آمده که بنا به گفته عزت الله شاهی، خانواده عسگراولادی به هیچ عنوان خانواده متمولی نبودند تا آنجا که در اوایل دهه 20 به دلیل فقر مالی ناچار به سکونت در دماوند و ترک تحصیل می شوند.

اسدالله عسگراولادی، عضو شورای مرکزی حزب موتلفه، یکی از مخالف خوانهای دائمی علیه دولت احمدی نژاد است. انتقادات وی از احمدی نژاد مربوط به سالهای اخیر نیست. او از آغاز فعالیتهای دولت احمدی نژاد، صراحتا دولت نهم را "فشل" می خواند، اما در مقابل دائما بر طبل تجلیل از عملکرد دولتهای میرحسین موسوی، هاشمی رفسنجانی و خاتمی می کوبد و کاسبی خود در این دولتها را بهتر از دولت احمدی نژاد می داند.

به بخشهایی از مصاحبه وی با روزنامه جام جم به تاریخ 4 مهر 1387 توجه فرمایید: «معتقدیم دولت احمدی نژاد و سیاست‌های اقتصادی‌اش به تمام معنی فشل است. شما ببینید در دولت میرحسین موسوی نفت بشکه‌ای 12 تا 15 دلار بود و کشور اداره شد. شما اگر آن قیمت را با قیمت 120 دلاری فعلی مقایسه کنید به یک واقعیت تاسفبار می‌رسید که سطح فقر الان با سطح فقر آن زمان فرقی ندارد. چرا باید این‌طور باشد؟ آن زمان نفت به 20 دلار نرسیده بود، اما جنگ و کشور بخوبی اداره شد و هرچند مشکلات حاد وجود داشت، اما احساس تورم و فقر تا این اندازه نبود. در دولت ‌هاشمی نیز با وجود خرابی‌های جنگ، توانستیم دوران سازندگی را ایجاد کنیم و در زمان خاتمی روابط‌مان با دنیا را اصلاح کنیم و اقتصاد بین‌المللی‌مان را گسترش دهیم. دولت خاتمی توانست در دنیا خیلی کارها برای ما بکند، ببینید، من یک تاجرم که در سیاست دست دارم، اما دید و نگاهم در سیاست و عمل سیاسی بر پایه‌های اقتصادی استوار است، چرا که معتقدم سیاست را اصلا اقتصاد تعیین می‌کند، لذا قبل از انجام هر عمل سیاسی باید صراحتا از خودمان بپرسیم آنچه باقی می‌ماند فایده‌اش برای کشور چیست؟ چه منافعی را تامین می‌کند. سودش برای مردم چیست؟ اگر این سوالات بدرستی پاسخ داده شد، پس عمل سیاسی ما هم درست است، اما رک بگویم، سیاست‌های دولت دکتر احمدی‌نژاد به این بعد مهم هیچ پاسخی نداده است. من شاید اکثر کشورهای دنیا را دیده‌ام و الان نیز زیاد سفر می‌روم. در این سفرها واکنش‌های مردم را نسبت به ایران می‌سنجم. واقعیت این است که ملت‌ها ما را دوست دارند و دولت‌ها دوست ندارند. این دوست‌داشتن چیز خوبی است اما چیزی از آن درنمی‌آید! چون دولت‌ها که تصمیم‌گیر و تصمیم‌ساز هستند بعضا ما را دوست ندارند. بنابراین منافع اقتصادی ما در دنیا به خطر افتاده است و این حلقه دارد تنگ‌تر می‌شود. واقعا ما باید در تامین منافع اقتصادیمان سود و زیان عمل سیاسی را در نظر بگیریم و با تکنیک سیاسی خطرها را به در کنیم. حرف من این است که دولت دکتر احمدی‌نژاد در داخل دارد ما را دچار یک خودتحریمی می‌کند. »

اسدالله عسگراولادی پس از شدت گرفتن تحریمهای غرب در زمستان 1390 ، به اظهارنظر عجیبی پرداخت که با استقبال گسترده رسانه های غربی و ضدانقلاب مواجه شد. وی همسو با تحریم کنندگان اعلام کرد:«تا 6 ماه دیگر در ایران قحطی می شود!» البته وی پس از اعتراضات گسترده دلسوزان کشور حرف خود را اصلاح کرد و گفت که منظورش از قحطی، قحطی مدیریت بوده است و نه قحطی کالا!

ثبت شرکت در انگلیس

اسدالله عسگراولادی در 27 مارچ سال 1980 (9 فروردین 1359) با شراکت محمدحسن شمسی فرد، رییس کنونی اتحادیه خشکبار ایران، شرکت HASSAS را در لندن با سرمایه 100000 پوندی و با شماره 01486705 به ثبت رساند. گفته می شود نام HASSAS از حروف ابتدای اسامی حبیب الله- اسدالله- عسگراولادی تشکیل شده است: ‎(Habibollah‎-ASSadollah‎-ASgaroladi‎).

حوزه فعالیت شرکت HASSAS تجارت مواد غذایی ، مشروبات غیرالکلی و دخانیات اعلام شده و آخرین آدرس آن در لندن به شرح زیر است:
FLAT 1 KENBROOK HOUSE 
KENSINGTON HIGH STREET 
LONDON
اطلاعات مربوط به شرکت HASSAS در نشانی اینترنتی زیر موجود است:
http://www.companiesintheuk.co.uk/ltd/iran-hassas-london

علاقمند به رابطه

اسدالله عسگراولادی به ارتباط با انگلستان بسیار علاقمند است. بر اساس اسناد منتشر شده از سوی وزارت خارجه انگلستان، اسدالله عسگراولادی حدود 18 ماه پس از ثبت شرکت HASSAS در لندن، در تاریخ 15 سپتامبر 1981 ( 24 شهریور 1360 ) مهمان ایان مکردی دبیر اول اقتصادی سفارت انگلیس در تهران بوده است.

بر خلاف آنچه تصور می شود مذاکرات انجام شده به هیچ عنوان اقتصادی نیست و این دو به بررسی مسائل «سیاسی-امنیتی» ایران می پردازند و در حین همین مذاکرات، اسدالله عسگراولادی اطلاعات دست اولی از تحولات سیاسی داخل ایران را در اختیار دیپلمات کارکشته انگلیسی می گذارد. به این بخش از اسناد وزارت خارجه انگلستان به نقل از سایت تاریخ ایرانی توجه فرمایید: «در آستانه انتخابات سومین دوره ریاست جمهوری در ایران، روز 15 سپتامبر 1981/ 24 شهریور 1360، ایان مکردی دبیر اول اقتصادی دفتر حفاظت منافع بریتانیا در ایران، پذیرای دیدگاه‌های سیاسی و اقتصادی اسدالله عسگراولادی معاون اتاق بازرگانی او برادر حبیب‌الله عسگراولادی وزیر بازرگانی ایران بود. در گزارش این دیدار، از قول اسدالله عسگراولادی ضمن تاکید بر این که انتخاب یک رییس جمهوری روحانی مغایرتی با قانون اساسی ایران ندارد آمده است: "او [اسدالله عسگراولادی] گفت که دو جناح در حکومت وجود دارد. روحانیان بنیادگرا و غیرروحانیان میانه‌رو. او بدون تردید در این قسمت مشخصا برادرش را در نظر دارد. آنان (غیرروحانیان) سعی می‌کنند تا روحانیان را در امور حساس اقتصادی سیاسی هدایت کنند، ولی همواره در این راه موفق نیستند. عسگراولادی برای مثال به ناخوشنودی درباره سفر حجت الاسلام هاشمی رفسنجانی به کره شمالی اشاره کرد. او افزود، روابط نزدیک‌تر با کره شمالی نتیجه دخالت و تلاش جاسوسی کره جنوبی به دستور آمریکا بود."
به گفته معاون اتاق بازرگانی ایران، دولت جدید ایران سه وظیفه اصلی را پیش روی خود خواهد داشت: "پایان دادن به جنگ"، "سرکوب مجاهدین خلق" و "پاکسازی دولت و ادارات از چپ گرایان" ... او (عسگراولادی) مذاکره برای صلح را منتفی ندانست. او به طور تاکتیکی گفت که امکان پیروزی در جنگ وجود ندارد و هزینه جنگ در حال سنگین شدن است و علاوه بر آن، موجب ضعف ایران و امکان دخالت اتحاد شوروی خواهد شد."در این دیدار معاون اتاق بازرگانی ایران نظر دیپلمات بریتانیایی را درباره راه‌های بهبود روابط دو کشور سوال کرد. مکردی در پاسخ گفت که اروپا از آمریکا مستقل عمل می‌کند و آزادی اندرو پایک بازرگان زندانی بریتانیایی در ایران ممکن است به بهبود روابط کمک کند. در پایان گزارش این دیدار درباره اسدالله عسگراولادی آمده است: "سوال او از بهبود روابط با بریتانیا نشانه خوبی از آن است که دست کم جناح‌های میانه رو در حکومت دریافته‌اند که به دوستان غربی نیاز دارند."»
اسدالله عسگراولادی، هیجگاه این گزارش را تکذیب نکرده است.

محورهای مذاکره اسدالله عسگراولادی(عضو شورای مرکزی موتلفه) با مامور سفارت انگلستان بسیار تامل برانگیز است:
1- ترسیم جناح بندی داخل نظام از سوی عسگراولادی
2- تلاش غیر روحانیون عضو موتلفه برای کنترل روحانیون
3- ابراز ناخشنودی عسگراولادی از نزدیکی روابط ایران و کره شمالی:بهبود روابط ایران و کره شمالی نتیجه نفوذ جواسیس امریکاست!
4- تشریح برنامه های دولت آتی جمهوری اسلامی برای مامور انگلیسی
5- ارائه تحلیل از وضعیت جنگ ایران و عراق توسط عسگراولادی:امکان پیروزی ایران در جنگ وجود ندارد!
6- تلاش عسگراولادی برای دریافت پیامی از مامور انگلیسی پیرامون بهبود روابط ایران و انگلیس
7- تحلیل سفارت انگلیس از مذاکره با عسگراولادی: "سوال او(اسدالله عسگراولادی) از بهبود روابط با بریتانیا نشانه خوبی از آن است که دست کم جناح‌های میانه رو در حکومت دریافته‌اند که به دوستان غربی نیاز دارند."

سه شنبه، 26 دی ماه 1391 برابر با 2013-01-15 ساعت 12:01
خبر بعدی : ضرب‌الاجل ۲۴ ساعته به پاسداران برای خروج از سوریه
خبر قبلی : سی ان ان از تشديد بحران اقتصادی در ونزئلا خبر داد


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -