دلایل روزنامه ایران برای برکناری وزیر بهداشت

روزنامه ایران ارگان رسمی دولت در گزارش اعلام کرد، دلیل برکناری وزیر بهداشت تنها عدم برکناری لاریجانی نبوده است.
واکنش های رسانه ای در رابطه با برکناری مرضیه وحید دستجردی وزیر سابق بهداشت با واکنش های رسانه ای متفاوتی مواجه شد. دامنه این واکنش ها به روزنامه ها و رسانه های بین المللی نیز رسید. به طوریکه روزنامه های آمریکایی " نیویورک تایمز" ، انگلیسی "گاردین " و "دیلی تلگراف" و "دویچه وله " آلمان با مواضعی مشابه با پرداختن به خبر عزل وزیر بهداشت جمهوری اسلامی ایران نوشتند : این وزیر که تنها وزیر زن ایرانی از اول انقلاب اسلامی تا کنون بوده است، پس از اعتراض به کمبود دارو در کشور توسط رئیس جمهور ایران برکنار شد.
این واکنش ها در حالی صورت گرفت که رئیس جمهور بعد ازظهر پنج شنبه گذشته با عزل مرضیه وحید دستجردی محمد حسن طریقت منفرد را به عنوان «سرپرست وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» منصوب کرد. ( در اینجا و اینجا بخوانید)
از طرف دیگر اکثر روزنامه های های داخلی کشور با انتشار تصاویری از وزیر سابق به بیان آنچه که در رابطه این حکم مطرح شده بود پرداختند.
اما روزنامه ایران ارگان رسمی دولت با انتشار گزارش متفاوت از سایر رسانه های کشور عنوان کرد: هرچند ایشان سعی دارند این‌گونه القا نمایند که تنها عدم برکناری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران سبب این جابه‌جایی بوده، اما دلایل دیگری نیز وجود داشته، از جمله مصاحبه علیه بانک مرکزی و سیاست‌های ارزی کشور پس از سخنان رئیس‌جمهور و در شرایطی که خود خانم وزیر بیش از هر شخص دیگری به مشکلات واقف بودند! حال دلیل‌های دیگر بماند!
این روزنامه در گزارش خود آورده است:"خانم دستجردی، وزیر سابق بهداشت قبل و بعد از برکناری از سمت وزارت در دو نوشته جداگانه که اولی در پاسخ به استعفای باقر لاریجانی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران است و دومی یادداشتی خطاب به همکارانش در وزارت بهداشت و درمان است، با استفاده از واژه مدیریت اجرایی کشور، به جای رئیس جمهور سعی کرده تا این‌گونه وانمود کند که برکناری ایشان از سوی رئیس جمهور تنها به دلیل عدم برکناری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران بوده است.
وی در پاسخ به استعفای باقر لاریجانی که در عدم قبول آن بود، آورده است: بنده اصرار دارم که این مجموعه مدیران بالاخص حضرتعالی تا پایان مسئولیت اینجانب با وزارت بهداشت همکاری نمایید. اینجانب فشارهای وارده از جانب مدیریت اجرایی کشور برای تغییر ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران را به مصلحت نظام سلامت نمی‌دانم!
همچنین ایشان در یادداشتی که به مناسبت پایان کار خود به همکارانشان در وزارت بهداشت آورده‌اند، نیز تأکید می‌کنند: حال که مدیریت اجرایی کشور مرا از انجام وظایف و ادامه مسئولیت نظام سلامت کشور معاف نموده است، بر خود فرض می‌دانم از یکایک همکاران گرامی و... حلالیت نمایم. "


نفوذ مافیای واردات دارو در وزارت بهداشت
روزنامه ایران همچنین در بخش دیگری از گزارش خود عنوان کرده است، که مافیای واردات دارو در وزارت بهداشت نفوذ کرده است. به طوریکه در ادامه ای گزارش آمده است: "هرچند ایشان سعی دارند این‌گونه القا نمایند که تنها عدم برکناری رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران سبب این جابه‌جایی بوده، اما دلایل دیگری نیز وجود داشته، از جمله مصاحبه علیه بانک مرکزی و سیاست‌های ارزی کشور پس از سخنان رئیس‌جمهور و در شرایطی که خود خانم وزیر بیش از هر شخص دیگری به مشکلات واقف بودند! حال دلیل‌های دیگر بماند!
نکته قابل تأمل در این میان، آن است که بحران‌نمایی برخی مسئولان ارشد سلامت، آن هم پس از شفاف‌سازی ارز دارویی نشان از نفوذ قوی مافیای واردات دارو در وزارت بهداشت داشت. اما این جابه‌جایی با واکنش‌های بسیاری نیز همراه بود. حدادعادل با بیان این‌که عزل وزیر بهداشت خبر خوبی نبود، تأکید کرده: هر فرد دیگری هم که انتخاب شود، فرصتی برای تحول ندارد. کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت دولت نهم در واکنش به این برکناری گفته: از دست‌اندرکاران نظام سلامت استدعا دارم این ایام سخت و بحرانی را درگیر خرده‌گیری بر گذشتگان نکرده و با تشریک مساعی رفع مشکلات مردم را وجهه همت خود قرار دهند. محمد کوثری نماینده مجلس هم در گفت‌و‌گو با فارس خاطرنشان کرده: احمدی‌نژاد از عزل و نصب‌های احساسی دوری کند و دست‌آخر این‌که محمدرضا باهنر نایب رئیس دوم مجلس اعلام کرده: هیأت رئیسه مجلس میزان تغییرات وزرای دولت دهم را مورد بررسی قرار می‌دهد تا در صورت تغییر نیمی از کابینه، رئیس جمهور مجدداً برای وزرایش از مجلس رأی اعتماد بگیرد!"

شنبه، 9 دی ماه 1391 برابر با 2012-12-29 ساعت 10:12
خبر بعدی : پدر زهرا رهنورد درگذشت
خبر قبلی : نگرانی سفیر رژیم در لبنان از سرنگونی محتوم اسد


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -