انتقاد از عدم دفن نراقی و جاهد در قطعه هنرمندان

هنرمند تنها کسی نیست که امروز مورد رضایت ماست. بسیاری از هنرمندان بعدها شهرت می یابند. فردوسی در روزگار خود مغضوب بود و به عنوان رافضی در قبرستان غیر مسلمانان دفن شد،اما امروز بلند آوازه ترین شاعر ماست.

حجت الاسلام رسول جعفریان در گفت وگو با خبرآنلاین با ابراز تاسف از جلوگیری از دفن دو نویسنده در قطعه هنرمندان بهشت زهرا گفت:به رغم آن که می پذیریم هنرمندانی با سلایق مختلف و متفاوت با ما هستند اما نگاه داشتن شأن هنر و نویسندگی یکی از وظایف دستگاه های هنری در وزارت ارشاد یا شهرداری و نیز شورای شهر تهران است.

جعفریان با اشاره به این که ما نباید از هجمه های عمومی هراس داشته باشیم، گفت: اگر رهبر معظم انقلاب یک سال پیش از درگذشت مرحوم افشار ایشان را به حضورنپذیرفته بود معلوم نبود با آقای افشار هم که یک چهره ملی و نویسنده و محققی برجسته است چه برخوردی می شد.وی گفت: این تلاش آقای حداد بود که همان روزها هم در تشییع آمد و هم در فاتحه و هم تلاش کرد تا خبر آن دیدار از آرشیو دفتر رهبری بیرون آمده و انتشار یابد. من از این تلاش ایشان تقدیر می می کنم و ای کاش ایشان در ماجرای نراقی هم دخالت کرده بود.

رئیس سابق کتابخانه مجلس گفت: به نظر می رسد ابن حق کسانی مانند احسان نراقی و جاهد جهانشاهی است که در قطعه هنرمندان دفن شوند. آن جا جایگاهی است که بعدها در باره آن قضاوت خواهد شد و نباید ما از اختصاص یک قطعه خاک در میان هنرمندان از این افراد که در زمینه کار خود تبحر دارند دریغ بورزیم.طبیعی است که بنده هم بنا به شغل غیر شریف خودم یعنی تاریخ با کارهای قدیم و جدید نراقی آشنا هستم وسوابق او را می دانم. اما همان طور که گفتم شأن نویسندگی و هنر چیز دیگری است و ما باید به آن احترام بگذاریم. آن علمی که رسول اکرم (ص) فرمودند در چین است و دنبالش بروید مسلما علم توحید و نبوت و معاد نبوده است.

دوشنبه، 27 آذر ماه 1391 برابر با 2012-12-17 ساعت 11:12
خبر بعدی : جريان ديگری در قاچاق سوخت دست دارد
خبر قبلی : بیماران سرطانی تحت فشار هزینه های درمان


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -