امر به معروف و نهی از منکر نباید با چوب باشد
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه جنبه ذهنی امنیت از جنبه عینی آن مهمتر است، گفت: در بحث امر به معروف و نهی از منکر نباید با چوب افراد را ارشاد کرد و باید از ابزار روز و روش های اثرگذار استفاده کنیم.
به گزارش خبرنگار مهر، سردار اسماعیل احمدی مقدم عصر سه شنبه در اختتامیه نخستین جشنواره قاب امن نیروی انتظامی اظهار داشت: امنیت یک موضوع نسبی است و نقطه امن مطلق نداریم، نمی توان گفت هیچ ناامنی نباشد؛ چراکه امنیت مطلق فقط در بهشت است.
وی با بیان اینکه سرنوشت بشر در اختیار خودش است، گفت: انسان اختیار دارد تا در هر مسیری پا بگذارد و ممکن است در این مسیر دچار لغزش شود، ناامنی در جامعه انسانی یک حقیقت غیرقابل انکار است، اگرچه امنیت یک مقوله نسبی است.
احمدی مقدم ادامه داد: امنیت دارای جنبه عینی و ذهنی است و امروز رسانه ها جنبه ذهنی و جنبه عینی تقدم دارد، احساس امنیت امروز از اصل امنیت مهم تر است، اگر امنیت وجود نداشته باشد انسان نمی تواند حتی نیازهای فیزیولوژی خود را بدست آورد.
به گفته فرمانده نیروی انتظامی، امنیتی موثر است که مردمی بوده و ریشه در خواست مردم داشته باشد.
فرمانده نیروی انتظامی در رابطه با برگزاری این جشنوراه گفت: فراخوان جشنواره در راستای شعار هفته نیروی انتظامی سال گذشته بود که موضوعی مطالبه گر است. هنرمندانی که در این جشنواره شرکت کرده اند خودشان مطالبه گر بودند.
احمدی مقدم به موضوع امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و افزود: نمی توان دائما موضوع امر به معروف و نهی از منکر را اینگونه بیان کنیم؛ چراکه زدگی ایجاد می شود. امر به معروف و نهی از منکر می تواند توسط پوستر، نوشته ها و رسانه ها انجام شود و این موضوع باید با ابزار روز و روش اثرگذار به اجرا درآید. نمی توان مثل عربستان عدهای را به عنوان امر به معروف و نهی کننده منسوب و با در اختیار قرار دادن چوب بگوییم مردم را اصلاح کنند این موضوع یک باور غلط است و به گفته مقام معظم رهبری امر به معروف و نهی از منکر نباید موجب ایجاد تنفر شود، اگرچه در برخی نقاط باید پلیس با افرادی که مزاحم نوامیس می شود یا کسی که راهبندان ایجاد می کند و راه مردم را سد می کند باید دست قانون با او برخورد کند. باید ابتدا پیشگیری کنیم تا کار به برخورد قاطع نرسد.
فرمانده نیروی انتظامی افزود: هنرمندان در جامعه اثرگذارهستند و یک مرجع محسوب میشوند که می توانیم از آنها در افزایش و احساس امنیت استفاده کنیم.
احمدی مقدم که در مورد کاریکاتور صحبت می کرد، افزود: یک کاریکاتور خوب بسیار اثرگذار است و نگاه به کاریکاتوریست ها نباید قهری باشد، البته اثر کاریکاتورها باید برای اصلاح باشد و اگر روزی فردی کاریکاتور من را جهت سازندگی بکشد، مشکلی با او ندارم.
وی به فسلفه تشکیل پلیس پیشگیری اشاره و افزود: پلیس پیشگیری تشکیل دادیم تا حرف تازهتری بزنیم ما باید ابتدا پیشگیری اجتماعی و فرهنگی را قبل از پیشگیری انتظامی انجام دهیم ضمن اینکه اقدامات پلیس باید باورپذیر باشد.
به گفته احمدی مقدم کار هنری و رسانه ای می تواند در اصلاح رفتار ماموران بسیار موثر باشد و رفتار درون سازمانی را اصلاح می کند.
2004- 2024 IranPressNews.com -