بیماران توان خرید داروهای نسخه‌شان را ندارند

خبرگزاری فارس: مسئول تربیت فوق متخصصان مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: بین ۱۵ تا۳۰ درصد بیماران مبتلا به دردهای مغز و اعصاب توان پرداخت نسخه و خرید داروهایشان را ندارند.

مازیار آذر در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت‌ودرمان افزود: با تعداد بسیار زیادی از بیمارانی مواجه هستیم که توان مالی پرداخت هزینه‌های درمان را ندارند و هنگامی که دفترچه های درمانی آنها را می‌بینیم مشاهده می‌شود که مثلا MRI خود را انجام نداده‌اند و به عناوین مختلف بهانه می‌آورند.

وی تصریح کرد: از طرفی هزینه‌های درمانی بالاست و از سوی دیگر پزشکان هم برای امرار معاش با مشکل مواجه شده‌اند و فقط تعداد محدودی به دلایلی پولهای هنگفت می‌گیرند اما نباید این گروه اندک به سایر جامعه پزشکی تعمیم داده شود.پزشکان جوان تحقیر می‌شوند و آنهایی که می‌خواهند بازنشسته شوند هم نمی‌توانند به راحتی پول بازنشستگی خود را بگیرند.

آذر ادامه داد: مسائل اقتصاد پزشکی بسیار مهم است و اگر حل نشود مردم از پزشک ناراضی می‌شوند چرا که فقط پزشک را می‌بینند در حالی که هم اکنون پزشکان در حد قابل قبول خدمات ارائه می‌دهند اما بخشی از هزینه‌ها از دست پزشکان خارج است.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: اگر در گذشته هزینه درمان شکستگی هر مهره کمر 100 هزار تومان بود الان یک میلیون تومان شده و 7 تا 15 میلیون تومان فقط هزینه تجهیزات و وسایل درمان دیسک در بیمارستان دولتی می‌شود.

وی ادامه داد: هزینه درمان تومور مغزی و بستری در بخش خصوصی شبی یک میلیون و نیم تومان می‌شود در حالی که متاسفانه در بخش دولتی هم همین هزینه سر به فلک می‌زند به این دلیل که بخش دولتی تحت عنوان شرکتهای دانش بنیان،آزمایشگاه،بخش بیهوشی و....خود را اجاره می‌دهند.

وی با بیان اینکه سالانه 17 درصد مردم به دلیل هزینه‌های درمان زیر بار فقر می‌روند گفت: بیماران 5تا6 ماه در نوبت پزشک متخصص و 3 ماه در نوبت MRI می‌مانند.چطور یک کارگر ساختمانی با حقوق 400 هزار تومانی می‌تواند هزینه عمل دیسک خود را با هزینه 8 تا9 میلیون تومان بپردازند.

یکشنبه، 5 آذر ماه 1391 برابر با 2012-11-25 ساعت 11:11
خبر بعدی : آلوده‌ترین شهرهای اینترنتی کشور را بشناسید
خبر قبلی : آتش سوزی در کارخانه‌ نساجی بنگلادش؛ 121 کشته


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -