شاعر و منتقد سیاسی، دولت عدالت محور نهم و دهم را در اجرای عدالت نا موفق دانست و گفت: دولت فعلی نیز در تحقق ساختن گفتمان عدالت از شعار فراتر نرفته و از دست بر قضا به خاطر اشتباهات ، ندانم کاری ها و یا تعمدات آن به جای عدالت اقتصادی با بحران اقتصادی روبرو شدیم.
به گزارش مهر، یوسفعلی میر شکاک با اشاره به محتوای آثار منظوم و منثورخود، گفت: اغلب آثار من چه شعر چه نثر یا تمنای عدالت بوده یا فقدان عدالت، که به تعبیر امام علی(ع) عدل پایه و بنیان دین مقدس اسلام است.
وی در پاسخ به این سئوال که با توجه به گفتمان عدالت محور دولت نهم و دهم، چقدرآنرا در محقق کردن این شعار موفق می دانید؟ گفت: دولت فعلی اولین دولتی نیست که با شعار عدالت روی کارآمده و به عدالت پشت کرده است و معمولا دولت ها بعد از رسیدن به قدرت عدالت را فراموش می کنند.
این منتقد سیاسی افزود: دولت فعلی نیز در تحقق ساختن گفتمان عدالت از شعار فراتر نرفته و از دست بر قضا به خاطر اشتباهات ، ندانم کاری ها و یا تعمدات آن به جای عدالت اقتصادی با بحران اقتصادی روبرو شدیم.
وی با بیان اینکه حرکت به سمت عدالت با شعار میسر نمی شود، گفت: ایجاد عدالت با اشتغال و کم کردن فاصله وحشتناک طبقاتی میسر است و عامل اصلی عدم موفقیت دولت در اجرای عدالت را بد اجرا کردن اصل 44 می دانم؛ چراکه در روند خصوصی سازی به جای واگذاری اموال دولتی به بخش خصوصی به دولت مردان واگذار شده است.
میرشکاک ادامه داد: محاصرات اخیر کشورهای غربی برعلیه ایران مزید برعلت بی تدبیری های دولت شده و ضعف های آن را آشکار تر کرده است.
وی همچنین در پاسخ به این سوال که رهبر معظم انقلاب یکی از راههای برون رفت از نابسامانی های اقتصادی را اقتصاد مقاومتی دانستند که یکی از الزامات محقق شدن آن فرهنگ سازی است ، آیا به عنوان یکی از اعضای جامعه فرهنگی در این زمینه اقدامی کرده اید؟ گفت: البته اقتصاد مقاومتی بیشتر به مقاله نیاز دارد تا شعر ، و باید یک مدت بگذرد تا به صورت یک پدیده اجتماعی جا بیفتد .
این نوسنده، افزود: مشکلی که در جامعه ما برای تحقق بخشیدن به اقتصاد مقاومتی وجود دراد این است که ما باید در در برابر دولت های غربی مقاومت کنیم و هم در برابر دولت های خودی؛ چراکه دولت بیشتر به دنبال اقتصاد رقابتی است تا مقاومتی.
این منتقد سیاسی همچنین در پاسخ به این سوال که شما به عنوان یک شهروند نظرتان در مورد سوال از رئیس جمهور چیست؟ گفت: این موضوع جدی نیست. به نظر من رئیس جمهور باید پیش از این استیضاح و کنار گذاشته می شد، چراکه توانایی اداره کشور را ندارد.
میرشکاک با بیان اینکه هرگاه کوتاهی و قصوری از سوی مسوولان صورت می گیرد مقام معظم رهبری مجبور هستند به میدان بیایند و خطاهای آنان را جبران سازند، خاطرنشان کرد: برخی از دولت مردان ما اهل قدرت و تنازع سیاسی هستند تا اهل وحدت و در آخر باید رهبر انقلاب به صحنه بیایند و مشکلات را رفع کنند.
به گزارش مهر، یوسفعلی میر شکاک شاعر،نویسنده، طنزپرداز و منقد سیاسی است که از سال ۱۳۵۸ به طور جدی کار خود را در زمینه شاعری آغاز کرده است. وی بیش از همه متاثر از شاعرانی چون منوچهر آتشی، محمدعلی معلم دامغانی، بیدل دهلوی و احمد شاملو بوده است.
میرشکاک در طول سی سال اخیر در زمینههای گوناگونی همچون سرودن شعر ، نگارش نقدهای ادبی ونوشتههای طنز و مقالات سیاسی و مذهبی صاحب اثر می باشد.
2004- 2024 IranPressNews.com -