پيش بينی نتيجه انتخابات آمريکا بسيار دشوار است

گزارشگر شبکه «ای بی سی نیوز» آمریکا گفت، پیش بینی نتیجه انتخابات ریاست جمهوری امسال آمریکا بسیار دشوار است.

به گزارش شبکه تلویزیونی بی بی سی، میت رامنی نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات ریاست جمهوری امسال آمریکا می کوشد از کسب آراء هسته اصلی رای دهندگان این حزب مطمئن شود.

گزارشگر شبکه «ای بی سی نیوز» در گفتگو با شبکه تلویزیونی بی بی سی گفت :«رامنی در نطق انتخاباتی خود در شهر دنور در ایالت کلرادو آغوش خود را گشود و کوشید هم از جمهوریخواهان استقبال کند و هم از رای دهندگان مستقل و مردد. او زیاد تلاش نکرد که نطقی باب میل راستگرایان افراطی جمهوریخواه یا فعالان جنبش تی پارتی ایراد کند. او هیچ اشاره ای به آنها نکرد. من فکر می کنم راهبرد تبلیغاتی رامنی هر چه جلوتر می رود روی جذب هسته اصلی رای دهندگان جمهوریخواه متمرکزتر می شود. او می خواهد اطمینان حاصل کند که این بخش از رای دهندگان همراه با اعضای خانواده و دوستان خود به پای صندوق های رای می آیند و به او رای می دهند.»

این گزارشگر همچنین گفت:« بزرگترین مسئله ای که ما اینک با آن مواجه ایم مسئله اقتصاد است ، نه مسائل سیاسی. اما در ایالت کلرادو تبلیغات سیاسی به اوج خود رسیده است. این تبلیغات موجب تفرقه در میان مردم شده اند و رای دهندگان این ایالت بسیار سرخورده اند.»

نظرسنجی ها نشان می دهد رامنی و اوباما رقابت شانه به شانه ای با یکدیگر دارند. در چنین شرایطی رای ایالت های به اصطلاح پاندولی (مردد) مانند کلرادو ، اوهایو و ویرجینیا می تواند نتیجه نهایی انتخابات روز سه شنبه را تعیین کند.

این گزارشگر پیش بینی نتیجه این انتخابات را بسیار دشوار دانست و گفت نتیجه شمارش آراء ممکن است یکی دو روز بعد از روز انتخابات اعلام شود.

مارک استوارت گفت اگر رای دو نامزد مساوی باشد از لحاظ نظری این مجلس نمایندگان آمریکاست که باید رئیس جمهور کشور را انتخابات را معرفی کند.


آخرین نظرسنجی ها

به گزارش خبرگزاری فرانسه از واشنگتن ، در حالی که چهل و هشت ساعت تا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا باقی است ‌، براساس آخرین نظرسنجی ها که امروز یکشنبه منتشر شد ، باراک اوباما ، رئیس جمهور آمریکا و رقیب جمهوری خواه وی ، میت رامنی شانه به شانه یکدیگر قرار دارند.

آخرین نظرسنجی که امروز در روزنامه واشنگتن پست منتشر شد ، نشان می دهد اوباما و رامنی هر یک چهل و هشت درصد آرا را به خود اختصاص خواهند داد. هر چند که آنها در این رقابت شانه به شانه یکدیگر قرار دارند ، اما با این حال ، برای کسب آرا در گروههای مختلف اجتماعی و بومی ، تفاوت هایی با یکدیگر دارند.

به عنوان مثال ، باراک اوباما در میان زنان شش درصد محبوبیت تر از میت رامنی است ؛ اما رامنی در میان مردان هفت درصد محبوب تر از اوباما است.

مانند انتخابات دو هزار و هشت ، جوانان (بیست و پنج درصد ) تمایل دارند به اوباما رأی بدهند در حالی که مسن تر ها (دوازده درصد) به رامنی تمایل بیشتری دارند .




یکشنبه، 14 آبان ماه 1391 برابر با 2012-11-04 ساعت 10:11
خبر بعدی : تخریب بی سر و صدای خانه های تاریخی اصفهان
خبر قبلی : اعلام همبستگی حزب کمونيست روسيه با اسد


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -