شهروندان آمریکایی به نحوه مدیریت باراک اوباما در توفان سندی چشم دوخته اند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از نیویورک، سخنگوی شرکت خدمات عمومی برق و گاز آمریکا روز دوشنبه اعلام کرد در صورت تشدید طوفان سندی در مناطق شرق آمریکا، دستکم دو رئاکتور هسته ای که که حدود پنجاه درصد برق مورد نیاز ایالت نیوجرسی را تامین می کنند، ممکن است تعطیل شوند.
جوزف دیلمار گفت، ما وضع آب و هوا را پیگیری می کنیم. بر اساس قوانین، ما فعالیت رئاکتورها را در صورت بروز یکی از شرایط ذیل متوقف می کنیم : در صورتی که سرعت باد به مدت پانزده دقیقه از صد و نوزده کیلومتر در ساعت بیشتر شود و یا سطح آب رودخانه دلاور از سطح سی و متر و سی سانتی متر فراتر رود.
این مرکز هسته ای در ارتفاع سی و یک متر و ده سانتی متر از سطح دریا قرار دارد.
وی تصریح کرد این دو رئاکتور هسته ای که در حاشیه رود دلاور قراردارند، در حال حاضر با تمام قدرت مشغول به فعالیت هستند.
رودخانه دلاور ایالت های نیوجرسی و پنسیلوانیا را از یکدیگر جدا می کند.
دیلمار افزود این نیروگاه دومین نیروگاه هسته ای بزرگ با اهداف تجاری در آمریکاست.
لغو بیش از سیزده هزار و هفتصد پرواز
توفان سندی تاکنون باعث لغو بیش از سیزده هزار و هفتصد پرواز شده است. پرواز های داخلی در مناطق توفانی و پرواز های بین المللی به مقصد سواحل شمال شرق آمریکا از زمره پروازهای لغو شده هستند که باعث سردرگمی مسافران شده است.
علاوه بر مسافرت های هوایی، سفرهای جاده ای، ریلی و دریایی نیز لغو شده است.
تنها در نیویورک هفت پل بزرگ این شهر به دلیل تدابیر ایمنی بسته شد. در دیگر پل های شهر نیویورک نیز محدودیت های عبور و مرور اعمال شده است.
علاوه بر نیویورک در نیوجرسی نیز شاهراه های زمینی به دلیل هشدار به بروز سیل بسته شده است.
توفان در واشنگتن و نیویورک باعث قطع برق صد و سی هزار خانه شده است.
آمريکاييها به مديريت اوباما چشم دوخته اند
تلویزیونی بی بی سی در گزارشی از واشنگتن درباره تاثیر توفان سندی بر رقابت انتخابات ریاست جمهوری آمریکا گفت، هم این توفان و هم این انتخابات در نوع خود بی سابقه بوده و نگاه مردمی در آمریکا نیز به رئیس جمهور دوخته شده است چرا که وی رئیس اجرایی کشور است و عملیات نجات و کمک را مدیریت می کند.
باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی دیشب خود در کاخ سفید درباره انتخابات اظهار نظر نکرد و تنها به عملیات نجات از توفان اشاره داشت.
دولت آمریکا برای مقابله با این توفان بسیار آماده شده است. پس از پایان یافتن این توفان باید شاهد مواضع رامنی و اوباما درباره نحوه مدیریت عملیات باشیم که بر آرای مردمی تاثیرگذار است.
بخش زیادی از این توفان ایالت های شرقی آمریکا را هدف قرار می دهد که بیشتر طرفدار دموکرات ها هستند و در این زمینه ایالت ویرجینیا استثناست و دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری به این ایالت خواهند رفت و برای مردم سخنرانی خواهند کرد.
2004- 2024 IranPressNews.com -