کمیته امداد امام: بانکها، دستگاه های طاغوتی هستند

سرپرست کمیته امداد امام خمینی در همایش معاونین، روسای ادارات اشتغال و خودکفایی با کارشناسان حرفه‌آموزی استان‌ها انتقادات تندی به بانکها کرد.

به گزارش خبرآنلاین؛ حسین انواری در همایش که در سالن همایش‌های غدیر برگزار شد، با انتقاد شدید از وضعیت بانک‌ها گفت: بانک‌ها دستگاه‌های طاغوتی و سرمایه‌گذار هستند و این در حالی است که تنها مدیران آنها حزب‌اللهی هستند و در این بخش باید منابع توسط مدیران از دستگاه‌های طاغوتی دریافت و به محرومان داده شود.

او همچنین درباره اشتغال زایی کمیته امداد امام خمینی (ره) هم گفت: در سال جاری 500 هزار شغل برای مددجویان تعریف شده است، به منظور محقق شدن اعتبارات لازم برای ایجاد این شغل ها باید دغدغه اعتبار نداشته باشیم و چنانچه بانک های استانی در این خصوص خوب عمل نکردند باید از استانداران و نمایندگان کمک بگیریم.

سرپرست کمیته امداد اما از تحقیق 320 هزار شغل خبر داد: در سال جاری تلاش می‌شود 320 هزار فرصت شغلی با اعتبار هزار و 300 میلیارد تومان تحقق پیدا کند. آنچه که در حوزه اشتغال امداد صورت می‌گیرد متفاوت با ایجاد اشتغال‌ها در حوزه‌های دیگر است. چرا که در داخل امداد انسان‌های نیازمند و محروم وجود دارند.

انواری گفت: در درون کمیته امداد با انسان‌هایی مواجه هستیم که هیچ انگیزه‌ای برای کار ندارند و این به دلیل ضربات روحی و جسمی است که بر آنها وارد شده است.

سرپرست کمیته امداد گفت: آنچه که در امداد باید صورت گیرد برداشتن فشار از این افراد است تا ما بتوانیم شرایط اعتدال و خودباوری را در بین آنها ایجاد کنیم. برای رسیدن به موفقیت در بخش اشتغال باید مراحل مورد نظر از جمله استعدادیابی و شناسایی انجام گیرد تا بتوانیم به خواسته مورد نظر برسیم.

انواری گفت: ما نیازمند به داشتن خانواده‌های شاداب و با نشاط در جامعه هستیم و تمامی اعضای خانواده باید در تولید این نشاط نقش داشته باشند هدف ما از این اشتغال اقتصادی نیست بلکه سود آن را باید در حوزه‌های درمان و حوزه‌های اجتماعی پیدا کینم.

او با اشاره به یکی از بیانان مقام معظم رهبری، گفت: با توجه به هدایت‌های مقام معظم رهبری اگر مشکلات معیشتی و دغدغه‌های زندگی قشر محروم حل نماییم، قادر به مسائل فرهنگی، اعتقادی و پیشگیری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌ها و بارور شدن استعدادها و شکوفایی و توانمندی خانواده‌ها خواهیم بود. نباید سرمایه گذاری هایی که خرج محرومین می شود، هزینه به حساب آوریم و این اعتبارات صرف توانمندی خانواده ها و ایجاد ثبات و شکوفایی استعدادهای آنها می شود.

اعتبارات اشتغال کمیته امداد هنوز پرداخت نشده است
دراین همایش همچنین محمد امید، معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد با انتقاد از پرداخت نشدن اعتبارات حوزه اشتغال گفت: یکی از مشکلات اصلی در حوزه اشتغال عدم پرداخت به موقع اعتبارات بوده است که البته سال گذشته اتفاق خوبی در بخش اشتغال صورت گرفت و 20 درصد از اعتبارات لایحه بودجه به حوزه اشتغال اختصاص پیدا کرد.

به گفته او متأسفانه با گذشت 8 ماه از سال اعتبارات بخش اشتغال امداد پرداخت نشده است: امیدواریم در این بخش مسئولان همکاری لازم را انجام دهند. امیدواریم اعتبارات و بودجه سال 92 از سه بخش دولتی، منابع بانکی و صندوق ذخایر ارزی تامین شود.

معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد گفت: امسال 2 هزار میلیارد تومان برای ایجاد 300 هزار فرصت شغلی اختصاص پیدا کرده است که البته درخواست ما برای فراهم کردن این تعداد فرصت شغلی 4 هزار میلیارد تومان بود که در نهایت شورای عالی اشتغال با 2 هزار 700 میلیارد تومان آن موافقت کرد.

او گفت: سال گذشته شورای اشتغال مجموعه امداد را به ایجاد 116 هزار فرصت شغلی موظف کرده بود که مجموعه امداد توانست بیش از 3 برابر تعهدات خود را در بخش اشتغال فراهم کند که این رقم به 320 فرصت شغلی رسید.

به گفته امید سال گذشته 80 هزار خانوار به خودکفایی و استقلال کامل رسیدند و از چرخه حمایت مجموعه امداد خارج شدند: امسال نیز بنا داریم 120 خانوار را از چرخه حمایتی خارج کنیم.

معاون خودکفایی و اشتغال کمیته امداد گفت: مجموعه امداد در سال جاری تعهد کرده است. 200 هزار فرصت شغلی نیز در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر ایجاد کند ضمن اینکه در سال جاری شورای عالی اشتغال سهم وام‌های بانکی را از 10 به 15 میلیون افزایش داد که متاسفانه شورای عالی پول با این مصوبه مخالفت و آن را اجرا نکرده است. با گذشت 8 ماه از سال اعتبارات امسال در این بخش پرداخت نشده است.

دوشنبه، 8 آبان ماه 1391 برابر با 2012-10-29 ساعت 11:10
خبر بعدی : رئیس اورژانس: شیوع آنفلوآنزا کار آمریکایی‌ها بود
خبر قبلی : بيکار شدن ۶۱ هزار نفر در عسلويه


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -