رئیس جمهور حق دخالت در سایر قوا را ندارد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: نظامی که اندکی عقلانیت داشته باشد هیچگاه برای این افراد ساختار شکن و فتنه گر فرش قرمز پهن نمی کند.مرتضی نبوی شامگاه شنبه در نشست ماهانه جامعه اسلامی مهندسین درباره موضوعات متعددی سخن گفت. از وضعیت کنونی اصلاح طلبان تا نحوه ورودشان در انتخابات و چندپارگی اصولگرایان در این انتخابات تا وضعیت بازار ارز و انتخابات ریاست جمهوری آمریکا.
وی با بیان اینکه هدف دشمن از فشار به ملت ایران و تشدید تحریم‌ها به جان هم انداختن مسئولان کشور است گفت: دشمنان تلاش می کنند با تشدید فشارها و تحریم ها به گونه ای به مسئولان فشار بیاورند تا آنها تقصیرها را به گردن هم بیاندازند و سپس مردم را از وضعیت کشور ناراضی کنند.
وی با بیان اینکه پاتک این فشار دشمنان این است که مسئولان در شرایط فعلی نزاع و درگیری را فراموش کنند گفت: شرایط فعلی شرایط نامه پراکنی سران قوا نیست بلکه شرایط حفظ وحدت و آرامش ملی است. رهبر معظم انقلاب همواره فرموده اند اگر سران قوا نمی توانند قانون اساسی را بفهمند و یا در برداشت از قانون اساسی اختلاف نظر دارند می توانند به هیات اختلافات قوا نامه بنویسند تا این هیئت مشکلات را بررسی کنند. در شرایط فعلی مسئولان چه پاسخی دارند که نزاع و درگیری ها را به جامعه می کشانند و دشمن را شاد می کنند؟
گزیده سخنان وی به نقل از مهر از این قرار است:
• در انتخابات ریاست جمهوری نیاز به مشارکت بالای مردم داریم و این مشارکت بالا نیاز به این دارد که مسئولان کوتاهی نکنند تا مردم هم متوجه شوند که مقامات کشور بدنبال اختلافات و دعوا نیستند.
• عده ای در کشور مطرح می کنند که تا سازش با آمریکا نکنیم قادر به پیشرفت نیستیم. معتقدم پیشرفت کشور تنها در گرو مقاومت ملی مقابل دشمنان میسر خواهد شد.
• در شرایطی که به سمت انتخابات پیش می رویم در داخل کشور آثاری از فتنه و اصلاح طلبان ساختارشکن در جامعه وجود دارد.
• اصلاح طلبان در طول 8 سالی که بر سر کار بودند در چند مقطع شانس خود برای براندازی را امتحان کردند. در این 8 سال مشخص شد که شعار اصلاحات به معنای براندازی است و حتی در مقطع 18 تیر 78 آنها تلاش کردند به سمت بیت رهبری حمله کنند و شاهد بودیم حتی شورای امنیت ملی آن زمان هیچ اقدامی را انجام نداد.
• آقای روحانی تعریف می کرد در زمان 18 تیر در سفر فرانسه بود و هنگامی که به کشور مراجعت کرد مشاهد کرد که اتفاقات آشوب‌ناکی در کشور در حال وقوع است. آقای روحانی مطرح می کرد در آن زمان شورای عالی امنیت ملی اجازه ورود بسیج به مقابله با آشوب های خیابانی را نمی داد که ایشان با اجازه خود بسیج را وارد عرصه مقابله با فتنه گران کرد.
• فتنه گران 10 سال صبر کردند و به دنبال ایجاد پایگاه اجتماعی بودند . آنها تلاش کردند با بسیج شبکه هایی مانند تویتر و فیس بوک کار نظام جمهوری اسلامی را در سال 88 یکسره کنند اما با آگاهی و صبوری مردم این فتنه در نهم دی ماه 88 خاموش شد.
• رهبری و ابتکار عمل اصلاح طلبان بدست افراد تندرو است. اینکه این افراد در شرایط فعلی طلبکار و مدعی نظام شوند و بگویند آزادی انتخابات باید تضمین شود تا در عرصه حضور پیدا کنیم خیلی حرف است. آنها در انتخابات مجلس نهم هم شانسشان را امتحان کردند و گفتند در انتخابات شرکت نمی کنیم تا مشارکت مردمی زیر حد استاندارد بیاید اما به عرصه نیامدند و هیچ اتفاقی نیفتاد حتی مشارکت مردم نسبت به دوره های قبلی انتخابات مجلس بالاتر رفت. در این میان آقایی هم مشاهده کرد هوا پس است و در یک روستا مخفیانه رای داد تا بگوید ساختارشکن نیستم در حالی که سران شاخص جریان ساختارشکن اصلاح طلب ثابت کردند که ساختارشکن هستند و اگر می خواهند به عرصه برگردند نباید طلبکار نظام باشند. این افراد نباید از ساختارشکنان حمایت کنند.
• نظامی که اندکی عقلانیت داشته باشد هیچگاه برای این افراد ساختار شکن و فتنه گر فرش قرمز پهن نمی کند .
• در آستانه انتخابات ریاست جمهوری آینده در جریان اصولگرایی مقداری تفرق و تکثر وجود دارد. در حال حاضر 40 نفر در حال و هوای نامزدی انتخابات ریاست جمهوری هستند. این تعداد از نظر تجربی قابل قبول نیست و معتقدم اصولگرایان با توجه به تجربه ای که دارند باید به گونه ای با هم جمع شوند که در نهایت به دو جریان عمده تقسیم شوند و از دل این دو جریان، دو کاندیدا در عرصه حضور پیدا کنند. معنی ندارد که 40، 20 یا 10 نامزد در انتخابات ریاست جمهوری حضور داشته باشند.
• در انتخابات های گذشته نیز سه ضلع جبهه پایداری، جبهه پیروان خط و امام و رهبری و ایثارگران و رهپویان در عرصه حضور داشته اند. امیدارم اضلاح اصولگرایی در انتخابات ریاست جمهوری آینده دو شعبه بیشتر نباشند و هر کدام یک کاندیدا معرفی کنند.
• بهتر است کاندیداهایی که افکار نزدیکی با یکدیگر دارند تیم هایی را تشکیل دهند و دیگر نامزدها در تیم یکدیگر باشند. به عنوان مثال یک نفر کاندیدا شود و دیگران معاون اول و وزرای او شوند.
• {در پاسخ به سئوالی در خصوص شایعه سفر علی اکبر ولایتی مشاور امور بین الملل مقام معظم رهبری به آمریکا برای مذاکره با سران این کشور}قطعا این موضوع شایعه است و محلی از حقیقت ندارد. مواضع ولایتی در خصوص رابطه با آمریکا صریح تر از آن است که این گونه شایعات به ایشان منتسب شود چرا که آقای ولایتی حتی در خصوص برخی سخنان در سفر اخیر رئیس جمهور به آمریکا مواضعی اتخاذ کردند.
• تصمیم رئیس جمهور برای بازدید از زندان اوین مسئله فرعی است و پرداختن به آن هم به مصلحت کشور نیست. بایدپرسید چگونه است آقای رئیس جمهور بعد از سالها به فکر بازدید از زندان اوین افتاده است. حدود سران قوا مشخص است.معنای شخص دوم کشور دخالت در قوای دیگر نیست چرا که تفسیر شورای نگهبان نشان دهنده این است رئیس جمهور نمی تواند در امور مقننه و قضائیه دخالت کند و اگر اختلاف نظری وجود دارد مرجع حل اختلاف آن رهبر معظم انقلاب و هیئت حل اختلافات قوا است. بر فرض اینکه رئیس جمهور برداشت دیگری از اختیارات خود در قانون اساسی داشته باشد اما جای این گونه مسائل کشیدن به جامعه و تبدیل به منازعه میان قوا نیست.
• {در پاسخ به سئوالی در خصوص مطرح شدن علی اکبر ولایتی و علی اکبر ناطق نوری به عنوان کاندیداهای ریاست جمهوری یازدهم }ظاهرا آقای ناطق از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری منصرف شده اند اما آقای ولایتی مطرح هستند. محمدباقر قالیباف از چهره های اصولگرا هستند و نظام با آقای قالیباف به عنوان یک اصولگرا رفتار می کند.
• {درباره وصلت پسر محمدرضا باهنر با نوه علی اکبر محتشمی پور } آن گونه که بنده اطلاع دارم این دو جوان در دانشگاه با یکدیگر آشنا شده اند و آقای باهنر در ابتدا اطلاع نداشته است که عروسش نوه آقای محتشمی پور است. نباید خیلی این ازدواج ها را سیاسی کرد.
• مجلس شورای اسلامی در چند ماه اخیر تلاش کرد با تصویب طرح ها و قوانینی مانند جلوگیری از اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه ها، جلوی گرانی ها و افزایش قیمت ارز را بگیرد.
• عده ای مطرح می کنند که در شرایط شعب ابی طالب هستیم و می خواستند عنوان کنند شرایط کشور سخت است و فشار مقابل دشمنان قابل تحمل نیست در حالی که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند ما در شرایط شعب ابی طالب نیستیم بلکه در شرایط بدر و خیبر هستیم. البته شرایط شعب ابی طالب پیام غیر مقاومتی نداشت چرا که مسلمانان علیرغم همه سختی ها پیامی دریافت نکردند که باید تسلیم شوند.
• پایگاه نفاق و ستون پنجم دشمن در کشور بدنبال به سازش کشاندن نظام و انحراف انقلاب است اما ما در 30 سال اخیر راههای دور زدن تحریم را یاد گرفته ایم به گونه ای که در 4-5 ماه اول تحریم ها که بحث تحریم انرژی مطرح بود صادرات نفت به 1.2 میلیون بشکه کاهش یافت اما با تلاش همه جانبه مسئولان در حال حاضر به 1.7 میلیون بشکه افزایش یافته است.
• دشمنان بدنبال این هستند تا عنوان کنند تحریم ها به دلیل مسائل هسته ای است . این در حالی است که بعد از پیروزی انقلاب ما توسط دشمن تحریم شدیم و این تحریم ها هیچ ربطی به مسئله هسته ای ندارد. دشمنان با صراحت عنوان کردند جمهوری اسلامی به دلیل پایبندی به آرمانهای اسلامی مورد پذیرش آنها نیست.
• اگر عده ای در داخل کشور می خواهند عنوان کنند باید در بحث هسته ای کوتاه بیاییم تا تحریم ها برداشته شود از روی خیانت و یا جهل است و معتقدم این گونه بحث ها انحرافی است.
• هر دو نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا جنگ نظامی با ایران را منتفی می دانند اگر چه معتقدند اگر اوباما پیروز شود اختلافاتش با رژیم صهیونیستی برجسته خواهد شد و اگر میت رامنی پیروز شود اختلافاتش با روسیه و چین برجسته خواهد شد.
• اگر مسئولین به موقع تدبیر می کردند بحران ارزی در کشور پیش نمی آمد . دیر عمل کردن مسئولان و با تاخیر اقدام کردن و به موقع حرف گوش نکردن مشکلاتی را در جامعه بوجود آورد.
• شرایط کشور امیدوار کننده است و اگر دشمن در این مبارزه به ما آسیب بزند خودش هم آسیب خواهد دید چرا که توانایی اقتصادی ما بالاست و آنها نمی توانند ما را به صورت کامل محاصره کنند.

یکشنبه، 7 آبان ماه 1391 برابر با 2012-10-28 ساعت 12:10
خبر بعدی : بن بست در مذاکرات اتمی
خبر قبلی : تشکر فيروزآبادی از اقدامات سپاه در بازار ارز


برگ نخست
سرویس تازه: فيلم برای موبایل

2004- 2024 IranPressNews.com -