سی ان ان: در مورد موضوع اقتصاد نظرسنجی ما از رأی دهندگان ثبت شده کسانی که مناظره امشب را تماشا کردند اين بود که گفتند رئيس جمهور اوباما پيروز شد ولی وقتی عميق تر رفتيم اعدادی که به آن رسيديم اين بود:
در زمينه اقتصاد ـ 58 درصد گفتند که رامنی اقتصاد را بهتر اداره می کند ـ 40 درصد به اوباما رأی دادند.
در زمينه خدمات درمانی ـ رامنی 49 درصد و اوباما 46 درصد.
در زمينه ماليات و اداره بهتر ماليات ـ 51 درصد به رامنی و 44 درصد به اوباما رأی دادند.
در مورد بودجه رامنی 59 درصد و اوباما 36 درصد آوردند.
جان کينگ مفسر سياسی سی ان ان در این باره گفت، اگر رأی دهندگان آمريکايی و نه کسانی که مناظره را نگاه می کنند و در آمارگيری ما شرکت می کنند اگر فکر می کنند در جواب به اين سؤال که چه کسی اقتصاد را بهتر اداره می کند و چه کسی خدمات درمانی و ماليات را بهتر اداره می کند اگر فکر می کنند رامنی است و نظرشان را از الآن تا انتخابات عوض نکنند، رامنی در انتخابات پيروز خواهد بود.
رامنی در دوازده ايالت بی طرف از اوباما پيش افتاد
میت رامنی در دوازده ایالت بی طرف که نقش مهمی در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری 2012 ایفا می کنند نسبت به اوباما، پنج درصد پیش افتاده است.
بنا به گزارشها، تازه ترین نظر سنجی مشترک گالوپ و یو اس ای تودی نشان می دهد میت رامنی نامزد حزب جمهوریخواه توانسته است پنجاه و یک درصد آرا و باراک اوباما نامزد حزب دموکرات چهل و شش درصد آرا را در این ایالت های بی طرف کسب کنند.
ایالات میشیگان، فلوریدا، کارولینای شمالی، ویرجینیا، کلورادو، نوادا، نیومکزیکو، آیوا، اوهایو، پنسیلوانیا، ویسکانسین و نیوهمپشیر دوازده ایالتی هستند که در فرهنگ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، بی طرف نامیده می شوند ولی نقشی تعیین کننده در سرنوشت انتخابات دارند.
ستادهای انتخاباتی میت رامنی و باراک اوباما دو نامزد ریاست جمهوری آمریکا، توانسته اند در ماه سپتامبر میلادی به ترتیب یکصد و هفتاد و یکصد و هشتاد و یک میلیون دلار جمع آوری کنند.
سپنسر زوئک، مدیر مالی ستاد مبارزات انتخاباتی رامنی در این باره گفت، رامنی و پل رایان نامزد معاون رئیس جمهوری آمریکا توانستند دیدگاهی از
اقتصاد رو به رشد، افزایش درآمدها و آسایش بیشتر برای قشر متوسط جامعه را به مردم نشان دهند.
وی افزود، به همین دلیل است که می توان حمایت های قاطعی تری را از سوی اهداء کنندگان در سراسر آمریکا شاهد بود.
تازه ترین گزارشها حاکیست رامنی و کمیته ملی جمهوریخواهان توانسته اند بیش از هفتصد میلیون دلار برای مبارزات انتخاباتی خود گردآوری کنند.
رینس پیرباس، رئیس کمیته ملی جمهوریخواهان در این باره گفت، میت رامنی و پل رایان دیدگاه کاملا متفاوتی را نسبت به سیاست های اوباما که دولت
بزرگتر و اقتصاد راکد را شامل می شود، ارائه می دهند.
وی افزود، نامزدهای ریاست جمهوری و معاون وی طرح هایی را در اختیار رای دهندگان قرار می گذارند که نهایتا کشور را بار دیگر در مسیر درست قرار می دهد.
دومین مناظره نامزدهای ریاست جمهوری آمریکا امشب سه شنبه در ساعت نه شب به وقت محلی و به مدت نود دقیقه در همپستد لانگ آیلند در ایالت نیویورک برگزار می شود.
در این مناظره رامنی و اوباما دیدگاه های خود را درباره موضوعات اقتصادی، داخلی و سیاست خارجی ارائه خواهند کرد.
انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ششم نوامبر (شانزدهم آبان) برگزار خواهد شد.
چهارشنبه، 26 مهر ماه 1391 برابر با 2012-10-17 ساعت 12:102004- 2024 IranPressNews.com -