شهرزادنیوز: مهری سويزی، معاون وزير آموزش و پرورش، رسانههای نوين مرتبط همچون اينترنت، سينما و ماهواره، گروه معاشران و خانواده از عوامل اصلی و تاثيرگذار در نابهنجاری های پوششی برخی دختران و پسران در سن دانشآموزی و دانشجويی دانست.
وی در گفتگو با ايسنا، ضمن اعلام این نظر، خانوادههایی را که به زعم وی نتوانسته اند «ارزش های خود را به فرزندان انتقال دهند»، «خانواده های ناکام» نامید.
به گفته این عضو شورای فرهنگی و اجتماعی زنان، زنگهاي خطر به لحاظ تغيير هنجارها مدتهاست در جامعه به صدا درآمده و اين كه ايران رتبه سوم ورود و استفاده از لوازم آرايش را در آسيا يا خاورميانه به خود اختصاص داده، زنگ خطری برای مهندسان فرهنگی كشور است كه بايد بسيار نگران كننده باشد.
وی در این گفتگو همچنین از«الگوهای میانجی»، که «حد واسط خانواده و نوجوانان و جوانان» هستند، سخن گفت، که در زمان شكلگيری حس استقلال فردی به عنوان الگو عمل كرده و به نابهنجاری پوششی در بين نوجوانان و جوانان كمك می كند.
وی با تأکید بر این که در حال حاضر 54 درصد از جامعه فرهنگيان را زنان تشكيل ميدهند، افزود که اين افراد با توجه به اينكه بهترين نوع پوشش جامعه را دارند، می توانند به نوبه خود نقش موثری را در «مديريت فرهنگي حجاب به عنوان يك الگو» داشته باشند.
به باور وی، اگر مدارس دارای «متد مديريت اجرايي» در پوشش و عفاف و حجاب باشند، می توانند نابهنجاری پوششی نوجوانان و جوانان را كاهش دهند.
2004- 2024 IranPressNews.com -