خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

شنبه، 7 تیر ماه 1404 = 28-06 2025

خاورمیانه جدید بدون جمهوری اسلامی و تروریست‌هایش در حال شکل‌گیری

عکسی از یک بیلبورد در تل‌آویو در شبکه های اجتماعی منتشر شده است که رئیس جمهور آمریکا را در کنار رهبران کشورهای عربی و نخست وزیر اسرائیل نشان می‌دهد. رئیس دولت انتقالی سوریه و همچنین رئیس جمهور لبنان نیز در این عکس دیده می شوند.

گفته می شود که این بیلبورد بخشی از کمپینی است که توسط «اتحاد برای امنیت منطقه‌ای» در اسرائیل راه‌اندازی شده است، که شامل بیش از ۱۰۰ شخصیت برجسته سیاسی و امنیتی است. شعار این کمپین «فرصتی جدید برای خاورمیانه جدید» است.

هدف این کمپین بهره‌برداری از آنچه این اتحاد «موفقیت نظامی علیه حکومت ایران» توصیف می‌کند، برای ترویج چشم‌اندازی جهت یک نظم منطقه‌ای جدید است.

این شامل گسترش «پیمان ابراهیم» است که اسرائیل و کشورهای عربی را برای مقابله با حکومت ایران، نیروهای نیابتی آن و سازمان‌های تروریستی تعیین‌شده گرد هم می‌آورد.

English Summary

A photo of a billboard in Tel Aviv has surfaced on social media, featuring the U.S. President alongside Arab leaders and the Israeli Prime Minister, as well as the transitional Syrian President and the Lebanese President. This billboard is part of a campaign launched by the "Alliance for Regional Security" in Israel, which includes over 100 prominent political and security figures. The campaign's slogan is "A New Opportunity for a New Middle East," aiming to leverage what the alliance describes as a "military success against the Iranian regime" to promote a vision for a new regional order, including the expansion of the Abraham Accords to counter Iran and its proxy forces.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست