خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 27 خرداد ماه 1404 = 17-06 2025

پایان جلسه امنیتی کاخ سفید؛ سی‌ان‌ان: گزینه مطلوب ترامپ ورود به جنگ است

نشست شورای امنیت ملی آمریکا که امروز برای بحث و بررسی جنگ خاورمیانه و احتمال مداخله مستقیم آمریکا در آن برگزار شد، پس از یک ساعت به کار خود پایان داد. سی‌ان‌ان به نقل از منابعی گزارش داد که گزینه مطلوب ترامپ ورود به جنگ علیه رژیم ایران است. پیش تر اکسیوس خبر داده بود که ترامپ در حال بررسی این گزینه با مشاوران نظامی خود در کاخ سفید است.

رویترز هم گزارش داده‌ که محتمل‌ترین گزینه‌ای که ترامپ در حال بررسی آن است استفاده از بمب‌های غول‌پیکر سنگرشکن آمریکایی علیه تاسیسات هسته‌ای فردو و همچنین اجازه دادن به هواپیماهای سوخت‌رسان آمریکایی برای سوخت‌رسانی به جنگنده‌های اسرائیل است.

بی بی سی هم گزارش داد بمب‌افکن‌های آمریکایی پایگاهی در بریتانیا را ترک کردند. تصاویری که توسط یک عکاس آماتور گرفته شده‌ نشان می‌دهد که دست‌کم چند جنگنده اف-۳۵ به همراه یک هواپیمای سوخت‌رسان از پایگاهی در شرق برتانیا به پرواز درآمده‌اند.

کاخ سفید هنوز هیچ بیانیه‌ای در زمینه نشست شورای امنیت ملی آمریکا منتشر نکرده، اما اعزام نیروهای نظامی به خاورمیانه سئوال‌برانگیز شده است. این در حالیست که نیویورک تایمز می گوید مطلع شده که رژیم ایران در حال آماده شدن برای حمله به پایگاهها و کشتی های نظامی آمریکایی در صورت ورود این کشور به جنگ است.

رئیس جمهور آمریکا روز سه شنبه اعلام کرد که سرویس اطلاعاتی کشورش دقیقا می داند که که این به‌اصطلاح "رهبرعالی" (خامنه ای) کجا مخفی شده است و افزود: هدف قرار دادن او کار سختی نیست، اما فعلا کاری با او نداریم.

یک تحلیلگر سیاسی در این باره به رادیو فرانسه گفت: کشتن خامنه‌ای نیازمند چراغ سبز ترامپ است. لحظات حاضر در واقع آخرین لحظات و فرصت خامنه‌ای و اطرافیان او برای تسلیم شدن است. آنها از این پس یک گزینه دارند : تسلیم. در غیر این صورت سرنوشت تلخ فرماندهان ارشد سپاه پاسداران در روزهای اخیر در انتظار آنان خواهد بود.

وی افزود: رژیم اسلامی از این پس در مسیر بی بازگشت سقوط گام نهاده است، حال می‌خواهد از طریق تسلیم باشد یا از طریق کشته شدن خامنه‌ای و دیگر مقامات این حکومت. در واقع، این روزها را باید روزهای پایانی جمهوری اسلامی تلقی کرد.

رئیس جمهور آمریکا امروز همچنین گفت: اکنون کنترل کامل آسمان ایران در دست ماست. به گفته ناظران، این نخستین بار است که ترامپ در پیام خود از ضمیر «ما» استفاده کرده است.

در همین حال خبرگزاری رویترز به نقل از سه مقام آمریکایی گزارش داد ارتش ایالات متحده با اعزام جنگنده‌های بیشتر و تمدید ماموریت برخی هواپیماهای نظامی، حضور خود در خاورمیانه را تقویت کرده است.

در جریان حملات اخیر، اسرائیل توانست تأسیسات نطنز را هدف قرار دهد، اما سایت فردو که در اعماق زمین واقع شده، دست‌نخورده باقی مانده است.

کارشناسان نظامی می‌گویند اسرائیل بدون تسلیحات و پشتیبانی خاص ایالات متحده قادر به آسیب زدن به این تأسیسات نیست.

برِت مک‌گِرک، دیپلمات ارشد پیشین در امور خاورمیانه، به سی‌ان‌ان گفته: «اگر فردو سالم بماند، ممکن است با مشکل بزرگ‌تری مواجه شویم، چون ایران ممکن است بیش از پیش به سمت سلاح هسته‌ای حرکت کند.»

English Summary

Axios reports that Trump is considering military action against Iran. He stated that the U.S. knows the whereabouts of Iran's "Supreme Leader" but is not taking action for now. Trump emphasized that the U.S. has full control of Iranian airspace, marking a shift in his language to include "we." Meanwhile, Reuters noted that the U.S. military is increasing its presence in the Middle East by deploying more fighter jets. Recent Israeli attacks targeted the Natanz facility, but the underground Fordow site remains intact. Experts warn that if Fordow is unharmed, Iran may advance further towards nuclear weapons.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست