خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

سه شنبه، 27 خرداد ماه 1404 = 17-06 2025

ایران؛ چرا ترامپ اجلاس گروه هفت در کانادا را با عجله ترک کرد؟

ترامپ در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: رئیس جمهور فرانسه که به دنبال تبلیغات است، به اشتباه گفت من اجلاس گروه هفت در کانادا را ترک کردم تا به واشنگتن برگردم و روی آتش‌بس بین اسرائیل و ایران کار کنم. اشتباه! او نمی‌داند چرا من الان در راه واشنگتن هستم، اما مطمئنا هیچ ربطی به آتش‌بس ندارد. خیلی بزرگتر از آن است. چه عمدا و چه سهوا، امانوئل همیشه اشتباه می‌کند. منتظر باشید.

یک منبع اروپايی صبح امروز گفت که احتمال می رود ترامپ اطلاعاتی دریافت کرده باشد مبنی بر اینکه رژیم ایران درصدد استفاده از سلاحی مرگبارتر از موشک هايی است که در روزهای اخیر به سمت اسرائیل پرتاب کرده است.

پزشکیان پیش تر گفته بود: طوفان خشم در راه است؛ شگفتی بزرگی در پیش داریم.

منبع اروپايی افزود: اینکه ترامپ با عجله اجلاس گروه هفت در کانادا را برای حضور در نشست امنیتی اضظراری روز سه شنبه در کاخ سفید ترک کرده حتما به دلیل دیگری جز آنچه که رئیس جمهور فرانسه گفته می تواند باشد.

برخی منابع دیگر با ارزیابی این خبر از احتمال ورود آمریکا به جنگ خبر داده اند.

این در حالیست که به گزارش رویترز، رئیس‌جمهور آمریکا در ساعات اولیه بامداد سه‌شنبه از ساکنان تهران خواست که فوراً این شهر را تخلیه کنند. ترامپ در پلتفرم تروث نوشت: ایران باید توافقی را که من به آن‌ها گفتم امضا می‌کرد. به زبان ساده، ایران نمی‌تواند سلاح هسته‌ای داشته باشد. من بارها و بارها این را گفته‌ام .همه باید فورا تهران را تخلیه کنند!

رویترز همچنین نوشت که ترامپ بیانیه گروه هفت درباره دعوت به آرامش میان ایران و اسرائیل را امضا نخواهد کرد.

بر اساس گزارش سی‌بی‌اس نیوز، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، نیز به همراه ترامپ اجلاس گروه هفت در کانادا را زودتر از موعد ترک کرده و به واشنگتن بازمی‌گردند.

سخنگوی کاخ سفید، به رویترز گفت: رئیس‌جمهور آمریکا، دوشنبه شب از اجلاس گروه هفت در کانادا به واشنگتن باز خواهد گشت تا به «مسائل مهم» بسیاری رسیدگی کند

آسوشیتدپرس نیز گزارش داد که رئیس‌جمهور آمریکا به دلیل تشدید تنش‌ها در منطقه، به‌طور غیرمنتظره‌ای اجلاس جی۷ را زودتر ترک می‌کند.

به گزارش فاکس‌نیوز، ترامپ دستور داده است که شورای امنیت ملی در اتاق عملیات در حالت آماده‌باش قرار گیرد.

همچنین وزارت خارجه آمریکا روز دوشنبه بار دیگر از شهروندان آمریکایی خواست به هیچ دلیلی به ایران سفر نکنند و در صورت حضور در این کشور، «فوراً» آن را ترک کنند. در این بیانیه تأکید شده که شهروندان آمریکایی در ایران با خطرات «جدی و فزاینده‌ای» مواجه هستند.

English Summary

The U.S. President criticized French President Macron on Truth Social for mistakenly claiming he left the G7 summit to work on a ceasefire between Israel and Iran, stating it was for a much larger reason. European sources suggest Trump may have received intelligence about Iran's potential use of more deadly weapons. He urged Tehran residents to evacuate, insisting Iran must not have nuclear weapons. Trump and Secretary of State Marco Rubio left the G7 early due to escalating tensions. Meanwhile, Israel reported the killing of a senior Iranian commander in a recent operation, with no official response from Iran yet.


Mani | June 17, 2025 08:22 AM

نباید فراموش کنیم که آنچه امروز نسل ما در ایران شاهدش است در واقع تداوم ۱۴۰۰ سال تهاجم اقوام بیابانگرد وحشی و جنایتکار ‌و تاثیر باورهای پست و اهریمنی آنان بر ایران و ایرانیان است
دیوهای جنایتی که حدود ۵۰ سال در ایران مشغول،قتل،کشتار و غارت بوده اند تولید شده همان باورهای پست و اهریمنی آن وحوش بیابانگرد متجاوزبه ایران هستند این موضوع را باید به خوبی به آن بصیرت پیدا کرد تا بتوان آینده روشن و زیبا برای فرزندانمان در ایران بوجود بیاوریم


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست