پیام مهم شاهزاده رضا پهلوی به ملت ایران: دستگاه سرکوب رژیم در حال فروپاشیست؛ تنها یک خیزش همگانی لازم است تا این کابوس برای همیشه پایان یابد؛ باشد که به زودی در کنار شما باشم
هممیهنان،
جمهوری اسلامی به پایان خود رسیده و در حال سقوط است. خامنهای همچون موشی هراسان زیر زمین پنهان شده و کنترل اوضاع را از دست داده است. آنچه آغاز شده برگشتناپذیر است. آینده روشن است و ما با هم از این پیچ تند تاریخ عبور خواهیم کرد.
در این روزهای دشوار، دل من با همه شهروندان بیدفاعیست که آسیب دیدهاند، و قربانی جنگطلبی و توهمات خامنهای شدهاند. من سالها کوشیدم تا میهنمان گرفتار آتش جنگ نشود.
پایان جمهوری اسلامی، پایان جنگ ۴۶ساله آن با ملت ایران است.
دستگاه سرکوب رژیم در حال فروپاشیست. تنها یک خیزش همگانی لازم است تا این کابوس برای همیشه پایان یابد.
اکنون زمان ایستادن است؛ زمان بازپسگیری ایران. همه با هم، از بندرعباس تا بندرانزلی، از شیراز تا اصفهان، از تبریز تا زاهدان، از مشهد تا اهواز، از شهرکرد تا کرمانشاه به صحنه بیاییم؛ پایان این رژیم را رقم بزنیم.
نگران فردای پس از سقوط جمهوری اسلامی نباشیم. ایران دچار جنگ داخلی و بیثباتی نخواهد شد. ما برای آینده ایران و شکوفاییش برنامه داریم. ما برای صد روز نخست پس از سقوط، دوران گذار، و استقرار یک حکومت ملی و دموکراتیک، برای ملت ایران و به دست ملت ایران، آمادهایم.
خطاب به نیروهای نظامی و انتظامی، امنیتی و دولتی که این روزها بسیاری از آنها به من پیام میفرستند: «برای حفظ رژیمی که سقوط آن آغاز شده و حتمیست روبروی ملت ایران نایستید. خود را فدای رژیم پوسیده نکنید. با ایستادن در کنار ملت، جان خود را حفظ کنید. در گذار از جمهوری اسلامی نقشی تاریخی ایفا کنید؛ و در ساختن آینده ایران سهیم باشید.»
ایران آزاد و آباد پیش روی ماست. باشد که به زودی در کنار شما باشم.
پاینده ایران!
زندهباد ملت ایران!
In a significant message, Prince Reza Pahlavi declares that the Islamic Republic of Iran is collapsing, urging a united uprising to end the regime's oppression. He emphasizes that Supreme Leader Khamenei is hiding in fear and has lost control. Pahlavi expresses solidarity with the defenseless citizens harmed by Khamenei's warmongering and reassures that the end of the regime will not lead to civil war or instability. He calls on military and security forces to stand with the people rather than defend a failing regime, promising a democratic future for Iran.
بد رفت،بدتر جایش نشست،گفتن صد رحمت به بدِ نه اینکه بد خوب بود مملکتی که ازادی شفاف می خواهد باید از هر حزب و سازمانهای سیاسی با هر عقیده و مرام،مذهب، زبان،رنگ و نژاد، روی صندلیهای مجلس و سنا داشته باشد دست در دست سازنده مملکت شان باشند ازادی بیان و نوشتار برای اطلاعات درست رسانی اگر همچین حکومتی بیاید نه کشتاری خواهد بود نه زندانی در مملکت وجود خواهد داشت اقای رضا پهلوی ببینید امکان ان هست که همچین حکومتی در ایران بر پا شود؟به امید ایرانی که همه زیر سایه اش با هر مسلکی با صلح و صفا زندگی کنیم