خلاصه انگلیسی این خبر را می توانید در زیر ببینید

دوشنبه، 24 دی ماه 1403 = 13-01 2025

چطور بحث تغییر رژیم در ایران به انگلیس کشیده شد؟ صدای پای ترامپ می‌آید!

یک مقام سابق امنیت ملی بریتانیا، پیشنهاد کرد که این کشور با سیاست فشار حداکثری ترامپ برای تغییر رژیم در ایران همگام شود. مارک سدویل که در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ مشاور امنیت ملی بریتانیا بود، تاکید کرد که این کشور باید به سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه رژیم ایران بپیوندد.

به گزارش گاردین، مارک سدویل گفت: رژیم زخمی شده است اما هنوز خطرناک است. شرکای منطقه‌ای ما را به وحشت می‌اندازد، مسیرهای انرژی و کشتیرانی جهانی را بی‌ثبات می‌کند، برای ترور در خاک بریتانیا برنامه‌ریزی می‌کند و در غارت اوکراین و ۷۵سال صلح اروپا توسط روسیه شریک است.

ایران اینترنشنال هم در گزارشی گفت که این مقام انگلیسی سال گذشته نیز همراه چند مقام ارشد دیگر در این کشور در نامه‌ای از دولت لندن خواسته بود اقدامات سختگیرانه‌‌تری در قبال رژیم ایران انجام دهد.

از سوی دیگر مایک والتز، مشاور امنیت ملی ترامپ، در گفت‌وگو با سایت خبری برایتبارت نیوز گفته است فشار حداکثری بر رژیم ایران در دولت اول ترامپ نتیجه کاملا خوبی داشت و باید به این سیاست بازگشت.

این در حالیست که یکی از مشاوران دیگر ترامپ نیز گفته که امسال سال تغییر رژیم ایران است. اندیشکده انجمن خاورمیانه نیز اخیرا گزارش داد که که سیاست فشار حداکثری در دوره قبلی ترامپ نتوانست تغییرات اساسی در موقعیت منطقه‌ای رژیم ایران ایجاد کند و تنها یک استراتژی جامع با هدف تغییر رژیم در ایران می‌تواند مانع جاه‌طلبی‌های حکومت خامنه ای شود.

این اندیشکده پیش‌بینی کرد که تغییر رژیم ایران احتمالا محور سیاست خاورمیانه‌ای ترامپ، رییس‌جمهوری بعدی ایالات متحده است.


Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:









تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست