علی دایی: مسئولان به جای مردم ایران به فکر مسلمانان غزه و لبنان و عراق هستند. (منظور آقای دايی از مسئولان همین دزدان و غارتگران حاکم بر ایران هستند)
علی دایی ستاره فوتبال ایران، از توجه مسئولین به «غزه و لبنان» و بی تفاوتی نسبت به «مردم ایران» انتقاد کرده است. به گزارش رادیو فردا، برترین گلزن ملی در تاریخ فوتبال ایران در گفتوگویی با روزنامه همشهری، درباره حادثه معدن طبس که ۵۱ قربانی به جا گذاشت، مشکلات اقتصادی، ناامنی اجتماعی و سرقتهای خیابانی، ناکارآمدی مسئولین و فساد در فوتبال ایران صحبت کرده است.
آقای دایی درباره انفجار معدن طبس میگوید: «متاسفانه ویدئوهایی دیدم که رئیس جمهور وقت رفته بود آنجا. معدنچیان مشکلات را به او گفتند. اگر همان موقع رسیدگی میشد مطمئناً چنین حوادثی پیش نمیآمد.»
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران در ادامه گفته است: «باید هم امنیت شغلیشان را فراهم کنیم، هم امنیت خانوادهشان را. بسیاری نانآورشان را از دست دادند. کسی هم پاسخگوی درست و حسابی نیست. خانوادههای این کارگرها را بیمه کنند. زیر ۱۵ میلیون حقوقشان بوده. در این وضع اسفناک اقتصادی، چه دردی دوا میکرده؟»
مهاجم اسبق بایرن مونیخ میگوید: «حادثه مصادف شد با اول مهر. بچههایشان باید میرفتند مدرسه. متاسفانه زود فراموش میکنیم. یکی نیامده بگوید به شما قول میدهیم امکانات را تهیه کنیم. کاری کنیم که این حوادث اتفاق نیفتد. هیچکس.»
سرمربی اسبق تیم ملی ایران یادآور شد: «نمیشود با یک تسلیت همه چیز را فراموش کنیم. باید کنار این خانوادهها باشیم. این وظیفه دولت است. همه مسئولین ما وقتی صحبت میکنند فکر مسلمانان غزه هستند و لبنان یا عراق. اول به فکر مردم خودمان باشیم. چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است.»
مواضع علی دایی در سالیان اخیر، بارها با استقبال مردم مواجه شده و در مقابل خشم حکومت ایران را برانگیخته است.
در پی حمایت او از معترضان جنبش «زن، زندگی، آزادی» در سال ۱۴۰۱ مقامهای امنیتی او را چند ماه ممنوعالخروج کردند و در دی ماه آن سال ماموران امنیتی هواپیمای حامل همسر و دختر علی دایی را از دوبی به ایران بازگرداندند.
علی دایی که در هرتا برلین هم بازی کرده و سرمربیگری پرسپولیس را به عهده داشته، میگوید: «باید اول و آخر، مردم خودمان را دریابیم. امکانات رفاهی، امنیت اقتصادی، امنیت شغلی و خیلی امنیتها که میتوانم پشت هم بگویم را برای مردم خودمان فراهم کنیم تا این همه زن و بچه، سرپرستشان را از دست ندهند. مگر میشود پسر ۱۷ ساله در آغاز جوانیاش در معدن جان بدهد؟ خیلی دردناک است. این را باید مسئولین ما بفهمند.»
او با انتقاد از «شعار دادن مسئولین»، ادامه داد: «هر کسی میآید فقط حرف میزند. گرانی کمر خیلیها را شکانده. جزو ثروتمندترین کشورهای دنیا هستیم اما مشکلات اقتصادی مردم بیداد میکند. اصلاً مردم خودمان را فراموش کردهایم.»
نابسامانیها و مشکلات اجتماعی، بخش دیگری از صحبتهای پیشکسوت ۵۵ ساله ورزش ایران بوده است: «آدم میترسد بیرون گردنبندی داشته باشد، موبایلی داشته باشد. عین آب خوردن مورد سرقت قرار میگیرد. خفتگیری میکنند. عین آب خوردن قمه میکشند. حتی بعضیهایشان اسلحه دارند. نیروی انتظامی گاهی درگیر یکسری مسائل دیگر است.»
علی دایی درباره وضعیت فوتبال ایران گفت: «چرا نباید زمین چمن مناسب داشته باشیم؟ به نظر من مسخرهبازی است. آدم خجالت میکشد. چرا کسی جوابگو نیست؟ آقا نتوانسته، بگذارش بیرون. متاسفانه همه چی شده ارتباطات. از اینجا برمیدارند میگذارند جای دیگر. چرا یک نفر را بازخواست نمیکنند؟ الان چند ماه است فساد فوتبال عنوان شده؟ چه نتیجهای گرفتیم؟»
او در اشاره به مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال در پرونده مارک ویلموتس گفت: «یکی به من بگوید قضیه ویلموتس چی شد؟ ما هنوز ماندیم! متاسفانه خیلی فسادهای اقتصادی پیش میآید و هیچکس جوابگو نیست. به مردم جواب نمیدهند.»
انتظار جناب علی دایی از مسئولین جمهوری اسلامی خیلی زیاد است و مثل اینکه ایشان از چگونگی اداره کشور بی خبر است
با وجود کسی به نام علی خامنه ای که خودش را رهبر و بالاتر از قانون میداند و با یک اشاره به نام او در مجلس قانون ثبت میکنند و حتی میتواند قانون خودش را با حکم حکومتی کنار بگذارد دیگر امیدی به قانون در کشور نیست
در این نظام مسئولیت به کسی داده میشود که سرسپردگی خود را ثابت کرده باشد و مأموریت آدمکشی داشته و یا کار تروریستی کرده باشد و سپس وارد نظام میشود و انگشتر دریافت میکند با رنگهای مختلف یعنی وارد مافیای حکومتی میشوند
صاحبان انگشتر را اگر از درب بیرون کنید از پنجره وارد میشوند
تمام بدنه نظام جمهوری اسلامی از همین افراد تشکیل شده و انگشتر آنها نشان از آتش به اختیاری [دزدی، آدمکشی و تجاوز] است ولی باید سهم آقا را بپردازند