دوشنبه، 5 شهریور ماه 1403 = 26-08 2024

سازمان مدافع حقوق بشر؛ بازگشت چوبه‌های دار به خیابان‌ها با پزشکیان

بازگشت چوبه‌های دار به خیابان؛ اعدام یک زندانی در ملاء عام در شاهرود؛ اعدام ۱۲۶ زندانی در مردادماه همزمان با تنفیذ و تحلیف و معرفی کابینه رئیس‌جمهور جدید خامنه‌ای

حکم یک زندانی که به اتهام «قتل عمد»‌ یک وکیل دادگستری به قصاص نفس (اعدام در ملاء عام) محکوم شده بود، صبح امروز در یکی از خیابان‌های شاهرود به اجرا درآمد. این اولین اعدام در ملاء عام در سال ۲۰۲۴ میلادی است.

سازمان حقوق بشر ایران نسبت به بازگشت اعدام‌های در ملاء عام به خیابان‌های ایران هشدار می‌دهد و خواهان برخورد جدی جامعه بین‌الملل با این نوع اعدام در ایران است.

محمود امیری‌مقدم، مدیر این سازمان، گفت: «اعدام در ملاء عام عملی غیرانسانی، بی‌رحمانه، و تحقیرآمیز است که علاوه بر فرد اعدام شده، عموم مردم قربانیان آن هستند. این مجازات وحشیانه باید توسط جامعه‌جهانی شدیدا محکوم شود». او در ادامه گفت: «در صورت عدم واکنش مناسب از سوی جامعه‌جهانی، ما شاهد اعدام‌های بیشتری در ملاء عام خواهیم بود».

بنا به گزارش ایسنا و به نقل از رئیس کل دادگستری استان سمنان، صبح امروز دوشنبه ۵ اردیبهشت ماه، حکم اعدام یک مرد در ملاء عام در شاهرود به اجرا درآمد. این زندانی که هویتش اعلام نشده، با اتهام «قتل عمد» یک وکیل دادگستری به قصاص نفس در ملاء عام محکوم شده بود.

محمدصادق اکبری، رئیس کل دادگستری استان سمنان در این خصوص گفت: «به موجب دادنامه قطعی صادره از شعبه ۴۹ دیوان عالی کشور قاتل مرحوم محمود رضا جعفر آقایی به جرم قتل عمدی از طریق تیر اندازی با سلاح شکاری به قصاص نفس در ملاء عام محکوم شد که حکم پرونده پس از طی تشریفات قانونی صبح امروز به مرحله اجرا درآمد.»

این اولین اعدام در ملاء عامی است که در سال ۲۰۲۴ در ایران به ثبت می‌رسد. سال ۲۰۲۱ تنها سال در بیش از یک دهه بود که هیچ گونه اعدام در ملاء عام توسط جمهوری اسلامی انجام نشد که البته دلیل آن به همه‌گیری ویروس کرونا در آن سال بازمی‌گردد. طبق گزارش سالانه سازمان حقوق بشر ایران، اعدام‌های ملاء عام در سال ۲۰۲۲ با به دارآویختن دو نفر در این سال از سر گرفته شد و در سال ۲۰۲۳ تعداد اعدام‌های ملاء عام با صعودی دوباره به هفت نفر رسید.

ایران یکی از معدود کشورهایی است که در آن احکام اعدام در ملاء عام اجرا می‌شود.



حقیقتگو | August 26, 2024 08:13 PM

سالی که نکوست ازبهارش پیداست درحقیقت باظهور رئیس جمهورپان ترک ضدنسل پارس که ازصندوق رهبر خامنه ای تازی بیرون امده وحمایت وپشیبانی هزاران افغانی که مجهول الهویه به ایران برای کمک به سپاه وبسیج ومزدوران وآدم کشان به ایران کوچ کرده اند بدون شک کشورایران برای ایرانی های ایران تبدیل به یک زندان بزرگ خواهد شد وهرانچه درزندان های تازی ها درایران چه ازلحاظ ضرب وشتم وقتل واعدام های ایرانی های بیگناه اتفاق افتاده است دراینده درداخل شهرهاوسطح خیابان های کشوروانهم بطورعلنی اتفاق خواهد افتاد بله خشم بیکران خامنه ای وآخوندها وتازی ها ازاینکه اسرائیل قابل محوشدن نیست گریبانگیرمردم بی دفاع ایرانی ایران خواهد شد رئیس جمهورپان ترک پزشکیان درمورد اعدام هاوشکنجه ها وزندانی کردن وطن پرستان ایرانی به عمد سکوت می کند وازظلم وستم وکشتارخامنه ای وحکومتش حمایت


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست