سه شنبه، 16 مرداد ماه 1403 = 06-08 2024

شکستن دیوار صوتی بر فراز بیروت پیش از سخنرانی رهبر حزب‌ الله

به گزارش خبرگزاری فرانسه، جنگنده های اسرائیلی امروز چند بار دیوار صوتی را بر فراز بیروت شکستند. گزارشگران این خبرگزاری می گویند که جنگنده‌های اسرائیلی چند بار این کار را انجام داده اند.

این در حالیست که قرار است تا ساعتی دیگر حسن نصرالله، رهبر حزب الله لبنان در باره تحولات اخیر سخنرانی کند.

برخی منابع می گویند که جنگنده‌های اسرائیلی همچنین بالون‌های حرارتی رها کردند.

احتمال وقوع جنگ پس از کشته شدن اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی حماس در تهران و یک فرد شماره دو حزب الله در جنوب لبنان افزایش یافته است.

فرمانده نیروهای دفاع هوایی اسرائیل به خبرنگار ایران‌اینترنشنال گفته: جز انتقام رژیم ایران برای کشتن هنیه، هیچ وضعیت دیگری را نمی‌توان متصور شد و این‌بار حزب‌الله نقشی حیاتی در حمله به اسرائیل خواهد داشت.


کهن دیارا | August 8, 2024 03:32 AM

بنا به شایعه ها٬ بین اعضای محور شرارت در منطقه اختلافتی بروز کرده ٬طولانی شدن پاسخ گنده گوز منطقه به اسرائیل به این شایعات دامن میزند ! گویا حاکمین جمهوری نکبت اسلامی آ
آخوندی بنابر اوامر ارباب بزرگ پوتین! خواهان پاسخی مشابه حمله اخیر است !اما حماس ٬جهاد اسلامی و خصوصن حزب الله لبنان خواهان حمله ای مرگبار با شراکت همه تروریستا در یک زمان است که بزعم خودشان ٬کار اسرئیل را یکسره کنند ! بهر حال دقایق ٬ساعات و روزهای پیش رو لحظات پر اضطراب و تعیین کننده در منطقه است ! امید است که چاهی را که ملا های فاسد و انگل که ۴۵ سال است که ملت ایران را آن فرو بردند تحولات منطقه باعث رهایی ایران و ایرانی از چاه آخوندهای دزد آدمکش رذل شود!


گزارش یا اعتراض به این نظر
Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست