رهبر جمهوری اسلامی امروز در سخنرانی خود در نماز حکومتی عید فطر بار دیپگر به رجزخوانی علیه آمریکا پرداخت و برای دلداری دادن به نیروهای وارفته حکومتی گفت: احتمال زیاد نمیدهیم از بیرون شرارتی انجام بگیرد. اما اگر از بیرون شرارتی انجام بگیرد ضربه محکم سختی خواهند خورد! (فیلم زیر)
این در حالیست که به گفته ناظران، بسیاری از مقامات حکومتی هرچند جرات ذکر نام خامنهای را ندارند، اما علنا هشدار میدهند در صورت عدم تغییر سیاستهای کنونی، جمهوری اسلامی زیر فشارهای داخلی یا ضربات خردکننده آمریکا و اسرائیل نابود خواهد شد.
ناصر مستشار، تحلیلگر مقیم آلمان در مطلبی با عنوان "تهدیدهای ترامپ پوشالی نیستند" نوشت: آتش توپخانه ترامپ علیه حکومت ولایت فقیه بشدت افزایش یافته و ترامپ هر روز در مصاحبه های بین المللی حکومت ایران را در صورت عدم کرنش و سازش به آغاز جنگ تهدید می کند..
بنا بر قراین موجود ترامپ رضایت پوتین را در جنگ علیه جمهوری اسلامی به دست آورده، چون تاکنون روسیه هیچ اعتراضی نسبت به تهدید های ترامپ علیه رژیم ایران نشان نداده است. رژیمی که این روزها همچنان گام های صدامی بر میدارد و لجبازی رهبر نابخرد جمهوری اسلامی، موجودیت ایران را به بازی گرفته است. یک حکومت کودتائی و زورگو برای بر آورده ساختن شهوات قدرت طلبی خود حاضر شده است تا سرنوشت یک سرزمین و ملت تاریخی را به بازی بگیرد.
پاسداران خامنه ای اینک با بی تدبیری همیشگی، خود را از صدام قوی تر می پندارند و شعار به آتش کشیدن خلیج فارس را می دهند! کشورهای غربی مانند سال های گذشته در اتحاد کامل بسر نمی برند، اما خامنه ای از این موضوع غافل است که تهدیدهای کنونی ایالات متحده مانند تهدیدهای قبلی نیست که جمهوری اسلامی تاکنون توانسته از آن جان سالم به در ببرد!
جرج بوش پسر بدرستی گفته بود که رژیم اسلامی، مردم ایران را برای رسیدن به بلند پروازی های خود به گروگان گرفته است! مردم ایران اما این بار با بی صبری بی نظیری برای خلاصی از دست رژیم ولایت فقیه منتظر حمله نظامی آمریکا هستند!