شبکه سراسری انقلاب «زن، زندگی، آزادی»، فراخوانی برای اقدامات اعتراضی هماهنگ و فعالانه علیه انتخابات خامنه ای منتشر کرد. این فراخوان خواستار اعتراضاتی چون شعارنویسی، دیوارنویسی، دیدار با خانوادههای دادخواه و خانواده زندانیان سیاسی و شعاردهی شبانه شد.
آنها از شهروندان خواستند تا با شعارنویسی در اماکن عمومی و دیوارنویسی، تخریب تبلیغات و بنرهای انتخاباتی حکومت، حضور بر مزار قربانیان جمهوری اسلامی، شعاردهی در شبهای هفتم و هشتم تیر، دیدار با خانوادههای دادخواه و بستگان زندانیان سیاسی، مشارکتی فعالانه در اعتراض علیه انتخاب نظام برای جانشینی رئیسی داشته باشند.
در روزهای گذشته شماری از فعالان مدنی و خانوادههای دادخواه نیز در پیامهایی بر تحریم انتخابات ریاستجمهوری تاکید کردند. آنها با بیان اینکه تنور انتخابات نمایشی با تبلیغات گرم نمیشود، تصریح کردند که با وجود جمهوری اسلامی، فردایی برای ایران وجود نخواهد داشت.
به گزارش ایران اینترنشنال، فراخوان شبکه سراسری انقلاب «زن، زندگی، آزادی»، از ایرانیان خارج کشور نیز خواست روز جمعه هشت تیر تجمعاتی اعتراضی مقابل سفارتخانهها، کنسولگریها و دفاتر جمهوری اسلامی با شعار «زن، زندگی، آزادی» برگزار کنند و خواهان بایکوت جهانی حکومت از سوی دولتهای غربی شوند.
این تشکل، گفت همه نهادها، جمعها و فعالان جنبشهای اعتراضی داخل ایران و احزاب و سازمانهای اپوزیسیون خارج از کشور وظیفه دارند «کابوس این روزهای حکومت را وحشتناکتر کنند» و جنبش زن، زندگی، آزادی را برای نابودی رژیم، یک گام دیگر به پیش ببرند.
منطق بد و بدتر حاصلی جز بدترشدن اوضاع نداشته
درباره مصاحبه پزشکیان با صداوسیما، تارنمای شرق نوشت: اصلاحات از زبان پزشکیان از سنخ تداوم است نه آغازی تازه. هیچ نشانی از تقابل سیاسی در آن مشاهده نمیشود و در آشتی با ارکان اصلی نظام است.
پزشکیان گفته بود: اینی که من خدمت شما میگم ما باید همون مسیر رو طی کنیم قرار نیست مسیر را عوض کنیم برای اینکه بالاخره مردم و اون کسانی که دارند با ما زندگی میکنند باید بدانند در مملکت ثبات قانونگذاری وجود داره سیاستهای کلی یعنی اون ثبات برنامه یعنی ما رو به اون ثبات برسانه وقتی میآیند هی عوضش میکنند جهتگیری رو عوض میکنند استراتژی را عوض میکنند هر روز یک بخش نامه میدهند خب طبیعی است ما نخواهیم توانست به اون اهدافی برسیم به اون رشدی برسیم که الآن مدنظر مقام معظم رهبری است. من معتقدم دولت در گذشته حتماً برنامه داشته. خب برنامه داشته ما میریم برنامه رو اجرا میکنیم. قرار نیست من حرف تازه بزنم در این رابطه. مگر اینکه برنامه نداشته باشه. خب بعیده یک دولتی برنامه نداشته باشه و بعد بیاد به مجلس یک قانونی بده که شما بیایید این برنامه رو اجرا کنید. در نتیجه وظیفه هر دولتی که میاد تغییر ریل نیست. تغییر مسیر نیست. رفتن در همان مسیر است که قبلاً طراحی شده. برنامهریزی های ما همان برنامهریزی های دولته. سیاست کلی که مقام معظم رهبری به برنامه، شعار سالیام که مقام معظم رهبری امسال داشتند چی بود؟ تولید با مشارکت مردم بود مگر غیر از اینه؟...
کاربری در پاسخ به این اظهارات نوشت: علیه کارناوال شکنجه گران و قاتلین مردم ایران قاطعانه بایستید و فعالانه طرح خامنهای را به شکست بکشانیم. اصلاح طلبان و باندهای متفرقه نوکر خامنه ای و شریک در جنایت را بکوبیم و افشا کنیم. هر کسی با هر استدلالی از رأی دادن صحبت می کند، سرباز خامنه ای و دشمن مردم است. منطق پوسیده بد و بدترهمواره حاصلی جز بدترشدن اوضاع نداشته است. صریح همه جا بگوئیم شرکت در این سیرک خون با هر توجیهی نادرست، ضد منافع مردم و در خدمت بقای جمهوری اسلامی است. شرکت و تبلیغ برای شرکت در انتخابات خامنهای، تائید ضمنی و مستقیم جنایت های حکومت و تائید فقر و فلاکت مردم ایران است. رای ما سرنگونی جمهوری اسلامی و بزیر کشیدن صنعت مذهب و زن ستیزی است.
سرنگونی رژیم تنها از راه یک حرکت مسلحانه و خشن مردم ایران میسر میشود که میتواند نظام خشن پان ترکیست را سرنگون کند
شخص علی خامنه ای و مجموعه بیت رهبری از پان ترکیستها تشکیل شده
نگاهی به نامزدهای علی خامنه ای برای ریاست جمهوری (پادوی خامنه ای) نشان میدهد که از ۶ نامزد او هر ۶ نفر از قشر ترک زبان و یا آذری هستند حتی پورمحمدی
اینجا به نظرم قشر ترک زبان ایران یعنی آذریها و قزاقها و ازبکها بهتر است نگاهی به خود بیاندازد که چرا آنها در اعتراضات غایب هستند و شرکت نمی کنند
به نظرم با اینکه من شخص جدایی طلب و نژادپرست نیستم ولی بهتر است این مسئله بیان شود چون تا ابد نمیشود که ساکت ماند و همواره امیدوارم که آن مجموعه آذربایجانی و ترکهای و ازبکها و قزاقهای ایران این نظام را رها کنند و به اعتراضات مردم ایران بپیوندند
با نظرِ بهرام موافقم (بدونِ تنفر از هیچ نژادی) ولی سوال این جاست که
چگونه کار به اینجا کشید؟ دلیلش این است که رژیمهایِ قبلی در چند سدهِ
گذسته سعی کرده اند که ایران را که در اصل یک اتحادیه و فدرال بوده
به یک کشور-ملت تبدیل کنند و آن هم با زور نه با مشارکتِ مردم و حالا
میوه های استبداد را داریم می چشیم