حسن اسدی زیدآبادی، عضو شورای مرکزی سازمان دانش آموختگان ایران و زندانی سابق سیاسی در شبکه اکس ویدیویی از خیابانهای تهران در آخرین شب تبلیغات انتخاباتی منتشر کرده و نوشته است: «یادتون هست انتخابات ۸۴، ۸۸، ۹۶ شب آخر تهران، ولیعصر از پایین تا بالا چه خبر بود؟ امشب هفتتیر و ولیعصر رد شدم. دریغ از سهنفر آدم که در مورد انتخابات جمع شده باشند.
به گزارش دویچه وله، الهه توکلیان از آسیبدیدگان چشمی در جریان جنبش زن، زندگی، آزادی نیز در صفحه اینستاگرامش نوشته است: جمهوری اسلامی اگر اصلاحپذیر بود تا امروز اصلاح شده بود، اگر به دنبال آبادی بود، وطن تا امروز آباد شده بود.
عالیه مطلبزاده فعال حقوق زنان و زندانی سیاسی سابق نیز نوشته است: من در این مثلا انتخابات شرکت نمیکنم چرا که "حقِ انتخاب" از ما گرفته شده چرا که بسیاری را کشتند چون خواست شان "حق زندگی" بود چرا که بسیاری از یارانمان هنوز دربندند و بسیاری آنسوی مرزها آوارهاند چرا که حتی سادهترین حق ما که حقِ انتخاب پوشش است را به ضرب و زور از ما گرفتهاند.
حسین رونقی، فعال و زندانی سابق سیاسی نیز با انتشار متنی در اکانت ایکس خود تصریح کرده که تنها انتخاباتی که امید است مردم بهزودی در آن مشارکت کنند، انتخاباتی آزاد با نظارت بینالمللی برای تعیین نوع حکومت است و چنین انتخاباتی از صندوق رایی که زیر نظر جمهوری اسلامی باشد، هرگز شکل نخواهد گرفت.
مصطفی مهرآیین، جامعهشناس هم در کانال تلگرامی خود متنی را منتشر کرده و خواستار تحریم انتخابات شده و نوشته است: بنده به عنوان فرزند این سرزمین، خاضعانه به شما پیشنهاد میکنم قدرت خود را به هیچ نیرویی از قبیل اصلاح طلبان واگذار نکنید. اینکار هم باعث حذف قدرت شما و جامعه مدنی خلق شده توسط شما و هم از میان رفتن یاد و خاطره و حقیقت جان های پاک جوانان و زنان و مردان شهید جنبش های سال های ۹۶ و ۹۸ و جنبش عظیم زن، زندگی، آزادی می شود. اگر نامزد اصلاحطلبان در این انتخابات با رأی مردم انتخاب شود، اقتدارگرایان بار دیگر به "پشت صحنه قدرت" باز میگردند و بدین وسیله میتوانند با پرهیز از رویارویی مستقیم با مردم بار دیگر منافع مردم را "در بازیهای قدرت خود و اصلاحطلبان گم سازند".