دوشنبه، 7 خرداد ماه 1403 = 27-05 2024

پولیتیکو: اشک تمساح رقت‌انگیز اتحادیه اروپا برای یک جلاد عمامه دار

در حالیکه روزنامه آلمانی تاگس سایتونگ نوشته بیشتر ایرانیان کشته شدن رئیسی، یکی از چهره‌های بی‌رحم رژیم ملاها را جشن می‌گیرند و پایکوبی می‌کنند و می‌خوانند "هلیکوپتر، هلیکوپتر"، اتحادیه اروپا برای این جلاد کمرش را خم می‌کند تا به ملاهای قاتل توهین نکرده باشد.

سایت پولیتیکو در گزارشی با محکوم کردن دیپلماسی مماشات با رژیم ملاها نوشت: همان‌طور که یک روزنامه‌نگار آمریکایی در قرن بیستم می‌گوید، دیپلماسی این است که بدترین چیزها را به بهترین شکل انجام بدهیم و نامش را بگداریم "آداب و پروتکل‌های دیپلماتیک"!

این منبع نوشت: در حالی که اتحادیه اروپا «تسلیت صمیمانه» برای فردی که به‌عنوان جلاد شناخته شده است بیان می‌کند، مردم سراسر ایران پشت درهای بسته جشن گرفتند، رقصیدند و حتی آتش‌بازی کردند.

تاگس سایتونگ هم می‌نویسد: در ایران، بسیاری نام رئیسی را با دو رویداد مرتبط می‌دانند: کشتارهای دهه ۱۳۶۰ و سرکوب وحشیانه اعتراضات ۱۴۰۱. در سال ۱۳۶۷ رئیسی و دیگر حاکمان بدنام اجساد اعدام شدگان را در گورهای دسته‌جمعی دفن کردند. بسیاری از خانواده‌ها هنوز نمی‌دانند چه بر سر فرزندان، والدین یا خواهر و برادرشان آمده است. آنها برای حقیقت و روشنگری می‌جنگند. این یکی از بزرگترین قتل‌عام های قرن بیستم بود. با گذشت یک هفته از کشته شدن رئیسی و امیرعبداللهیان، شادی در ایران هم‌چنان محسوس است.

Translate by Google: English | Français | Deutsch | Español
  به اشتراک بگذارید:







تبلیغات







به ایران پرس نیوز بپیوندید

آدرس پست الکترونيک [email protected]

ایران‌پرس‌نیوز به هیچ گروه سیاسی وابسته نیست و از هیچ کجا حمایت مالی دریافت نمی‌کند.



بازگشت به برگ نخست