«پول چای» میلیاردی در جیب یک «شرکت خاص» رفته است
سازمان بازرسی در ایران از رانت خواری بزرگ «یک شرکت خاص» خبر داده که طی سه سال برای واردات چای و ماشینالات معادل ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار ارز دریافت کرده اما برای یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار از ارزهای دریافتی کالایی وارد ایران نکرده و بخشی از ارزهایی دریافتی نیز به قیمت بازار آزاد فروخته شده است.
به گزارش میزان، خبرگزاری وابسته به دستگاه قضایی، ذبیحالله خدائیان، رییس سازمان بازرسی کشور بدون نامبردن از شرکت وارد کننده چای گفته است: «در حالیکه قریب به یکصد شرکت تولیدی و بازرگانی، به امر واردات چای مشغول هستند اما عمده واردات توسط یک گروه تجاری خاص صورت میگیرد.»
او گفته است: «این گروه تجاری از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا پایان سال ۱۴۰۱، حدود ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار برای واردات چای و ماشینآلات پیشرفته چاپ و بستهبندی، ارز دریافت کرده و طی این مدت، ۷۹ درصد از ارز نیمایی تخصیص یافته برای واردات چای، به این گروه تجاری اختصاص پیدا کرده است».
همچنین رئیس سازمان بازرسی گفته است: «در سال ۱۴۰۱ نیز کل ارز تامین شده برای واردات چای حدود یک میلیارد و ۳۹۶ میلیون دلار بود که از این میزان یک میلیارد و ۱۰۱ میلیون دلار به این گروه اختصاص پیدا کرده بود».
گوشه ای از امپراتوری مالی آخوند صد میلیاردی
گوشهای از امپراتوری مالی خامنهای به روایت رئیس بنیاد مستضعفان: ۳۶ هزار میلیارد تومان درآمد در یک سال!
سه شنبه، 7 مرداد ماه 1399
28-07 2020
۳۶ هزار میلیارد تومان درآمد و ۷ هزار میلیارد تومان سود؛ اینها ارقامی است که رئيس بنیاد مستضعفان، از گردش مالی این بنیادِ زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی در سال ۱۳۹۸ ارائه کرده است.
پرویز فتاح که در یک نشست خبری سخن میگفت، همچنین مدعی شد که این نهاد عظیم و قدرتمند زیر نظر خامنهای، مالیات نیز پرداخت کرده است؛ درحالی که سازمان امور مالیاتی پیش از این نام بنیاد مستضعفان را هم در ردیف نهادهای زیر نظر رهبر جمهوری اسلامی که ازمالیات معاف هستند، آورده بود.
فساد مالى در جمهوری اسلامی، به ويژه در دوران حكومت خامنهاى، در حد غير قابل باورى فراگيرشده است و اين در سايه رژيم و فردى است كه رسالت خود را «رواج تقوى» توصيف كرده است. تحليلگران، بنیاد مستضعفان و خامنه اى را عوامل اصلى شدت فساد و اوضاع رقت بار اقتصادى و مشقات مردم مىدانند.
بنیاد مستضعفان با در اختیار داشتن صدها شرکت و بنیاد و حتی بانک در پروژههای عظیم مالی صنعتی وعمرانی حضور فعال دارد و در کنار «ستاد اجرایی فرمان امام» و «آستان قدس رضوی» به عنوان بازوهای مالی و تبلیغاتی آیتالله خامنهای فعالیت کرده و به نوعی خزانهدار او نیز محسوب میشوند.
در تیر ماه ۱۳۹۸ دولت آمریکا داراییهای خامنهای و دفترش را مورد تحریم قرار داد. این در حالی است که حامیان رهبر جمهوری اسلامی همواره میکوشند از او تصویری سادهزیست و بیتوجه به مناسبات مالی ارائه دهند.
امامجمعه خرمآباد و نماینده ولیفقیه در لرستان میگوید: مقام رهبری نه حقوق دولتی میگیرند و نه از وجوهات استفاده میکنند، وقتی از ایشان پرسیده میشود ماهانه چه میزان حقوق دریافت میکنید، در پاسخ میگویند «مگر من کاری برای مردم انجام میدهم که در ازای آن حقوقی دریافت کنم؟»
این سخنان در حالی گفته میشود که تجمل گرائی بیسابقه بر زندگی مقامات حکومتی مستولی شده و هر روز بخشی از پروندههای فساد آنها آشکار میشود.
خبرگزاری رویترز در یکی از معدود گزارشهای مستند از داراییهای خامنهای در سال ۱۳۹۲ نوشت که «ستاد اجرایی فرمان امام» به تنهایی داراییهایی بالغ بر ۹۵ میلیارد دلار - در آن سال - را در اختیار رهبر جمهوری اسلامی میگذارد و او، حتی بدون در نظر گرفتن نهادهای متمولی مانند «آستان قدس رضوی»، حداقل در سال ۱۳۹۲ صاحب یک امپراتوری ۹۵ میلیارد دلاری بوده است.