بی بی سی: انتشار گزارش های جدید ابعاد تازه ای از زندگی در اردوگاههای کار اجباری کره شمالی را برملاء کرده است.
این گزارش جدید توسط یک کمیته در واشنگتن منتشر شده که بر مسایل حقوق بشری در کره شمالی تمرکز دارد و جزئیات بسیاری را در مورد بدرفتاری ها با مخالفان دولت کره شمالی نشان می دهد.
این گزارش از شکنجه، سقط جنین اجباری و اعدام های گسترده در چنین اردوگاههایی خبر می دهد.
گزارشی که شاهدی جدید بر ادعای وجود ۱۵۰ هزار زندانی سیاسی در کره شمالی است. ادعایی که دولت این کشور آن را رد کرده است.
روبرتا کوهن، دبیر کمیته تهیه کننده این گزارش می گوید: "دستگاه سرکوب دولت کره شمالی باید متوقف و منحل شود."
تهیه کنندگان این گزارش می گویند که از اظهارات ۶۰ زندانی سابق این اردوگاهها و زندانبان های سابقی که موفق به فرار از کره شمالی شده اند برای دستیابی به اطلاعات سود جسته اند.
آنها همچنین از تصاویر ماهواره ای برای تعیین نقاط استقرار این اردوگاهها استفاده کرده اند.
این گزارش تاکید می کند که شبکه ای پیچیده از زندان ها و اردوگاههای کار در کره شمالی برای تنبیه و سرکوب مخالفان و کسانی که تلاش کرده اند به کره جنوبی فرار کنند، وجود دارد.
گزارشگران این تحقیق می گویند که بسیاری از زندانیان بر اثر سوء تغذیه و کار سخت در معادن، مزارع و کارخانه ها جان داده اند.
'اعدام، سقط جنین اجباری'محققان تهیه کننده این گزارش همچنین مدارکی به نقل از شاهدان عینی ارایه کرده اند که از اعدام های گسترده در انظار عمومی خبر می دهد. اعدام شدگان اغلب زندانیانی بوده اند که اقدام به فرار کرده بودند یا غذا دزدیده بودند.
در بخش دیگری از این گزارش شواهد جدیدی از شکنجه متناوب، ضرب و جرح و سقط جنین اجباری ارایه شده است.
سقط جنین در مورد زنانی روی داده که از چین بازگشته بودند و مسئولان به گمان داشتن نطفه یک مرد چینی در رحمشان، آنها را مجبور به سقط جنین کرده بودند.
زندانیان سابق که در تهیه این گزارش همکاری کرده اند می گویند که آنها را برای دهها سال به اردوگاههای کار اجباری فرستاده اند بدون آنکه محاکمه ای برایشان برگزار شده باشد یا حتی تفهیم اتهام شده باشند.
دولت کره شمالی به منظور پیشگیری از بروز مخالفت ها کودکان و اعضای خانواده این زندانیان را هم به مجازات های مشابهی محکوم کرده است.
یک زن زندانی سابق گفته که او را به خاطر خواندن یک ترانه مربوط به کره جنوبی زندانی کرده اند و بسیاری تنها به خاطر ارتباط داشتن با دوستان و اقوام در کره جنوبی یا ژاپن به زندان رفته اند.
دیوید هاوک، نویسنده این گزارش که نخستین بار نتایج تحقیقات خود را در سال ۲۰۰۳ منتشر کرده بود اکنون می گوید که به شواهد جدیدی دست یافته چرا که پناهجویان جدیدی که از کره شمالی گریخته اند راوی اطلاعات تازه ای هستند.
اکنون حدود ۳۰ هزار پناهنده کره شمالی تنها در سئول پایتخت کره جنوبی زندگی می کنند که بسیاری از آنها اقامت در زندان یا اردوگاههای کار اجباری را تجربه کرده اند.